Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2012 - Anul XVII, nr. 187 (5092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Sindicaliştii şi patronatul de la Grupul de Firme Calcarul au conlucrat în favoarea salariaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Angajaţii Grupului de Firme Calcarul din Pojorâta au avut parte de două zile pline. Sâmbătă şi duminică, salariaţii au participat, în complexul Aquarius, aparţinând Grupului de Firme Calcarul, la un turneu de fotbal.

În acest an, în competiţie au fost înscrise cinci formaţii, Maroco, Doxar, Calcarul, Nordica şi Aquarius. După o luptă strânsă, în finală au ajuns Nordica şi Aquarius, care au avut de luptat cu o vreme total neprielnică fotbalului. Pentru desemnarea echipei câştigătoare a fost nevoie de prelungiri, în final câştig de cauză având echipa Aquarius.

Premierea a fost realizată de Nicolae Troaşe, preşedintele Grupului de Firme Calcarul, care le-a înmânat diplome căpitanilor de echipe, iar apoi i-a invitat pe toţi angajaţii şi familiile acestora să participe la petrecerea organizată în cinstea lor.

Micii, berea şi sucurile au fost la discreţie, iar învinşii şi învingătorii au uitat de disputele din teren, dar gândul revanşei îi va urmări până anul viitor, când este programată a XVIII-a ediţie a cupei de fotbal a echipelor din cadrul Grupului de Firme Calcarul.

„Am jucat câte 10 minute la fiecare dintre cele 5 formaţii, dar din păcate nu am reuşit să fiu titularizat. Poate anul viitor voi convinge mai mult”, a spus amuzat Nicolae Troaşe.

Revenind la tonul serios, preşedintele Grupului de Firme Calcarul a precizat că scopul acţiunii din weekend a fost acela de a-i aduce la un loc pe salariaţi şi pentru a le oferi momente cât mai plăcute alături de colegi şi familie.

„Dacă până acum aceste acţiuni erau organizate în alte locaţii, anul acesta este pentru prima dată când totul se derulează într-un spaţiu aparţinând Grupului de Firme Calcarul şi sper ca toată lumea să se fi simţit bine, în ciuda vremii care nu a fost de partea noastră”, a mai adăugat Nicolae Troaşe.

 

Excursii în ţară şi străinătate

Acţiunea de sâmbătă şi duminică nu este singura de care salariaţii Grupului de Firme Calcarul au parte în cursul anului. În primăvara acestui an, sindicatele şi patronatul s-au făcut „vinovate” de o excursie de câteva zile. Au beneficiat aproximativ 100 de angajaţi şi membri ai familiilor acestora, care au ajuns pe litoralul românesc, la Eforie Nord, cât şi în Bulgaria, la Balcic.

Nici cei mai buni dintre angajaţi nu sunt neglijaţi, aceştia beneficiind anual de excursii în străinătate. Dacă anul trecut au ajuns la Viena 35 dintre salariaţii Grupului de Firme Calcarul, anul acesta excursia a fost organizată la Roma.

„Sperăm să perpetuăm acest gen de activităţi şi, de ce nu, să le diversificăm”, a opinat Nicolae Troaşe.

În acest moment, Grupul de Firme Calcarul are în jur de 400 de salariaţi şi activităţi în mai multe domenii, atât în ţară, cât şi în străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicaliştii şi patronatul de la Grupul de Firme Calcarul au conlucrat în favoarea salariaţilor.
 Vizualizări articol: 1232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Sindicaliştii şi patronatul de la Grupul de Firme Calcarul au conlucrat în favoarea salariaţilor1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei