Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 aug 2012 - Anul XVII, nr. 180 (5085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

„Urgenţele” Spitalului Judeţean au primit 2,24 de milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Sănătăţii a aprobat alocarea sumei de 2,24 de milioane de lei pentru Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Anunţul a fost făcut ieri de către subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, care a fost prezent la Suceava pentru a discuta cu medicii suceveni pe marginea noului proiect de Lege a Sănătăţii. Raed Arafat a spus că la mijlocul acestei săptămâni a avut loc o reechilibrare a bugetelor Unităţilor de Primire a Urgenţelor de la mai multe spitale din ţară.

„Fondurile pentru Suceava au fost suplimentate cu 2,24 milioane de lei, o sumă care să permită Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean să funcţioneze la acelaşi nivel ca şi până acum”, a precizat Raed Arafat.

În cadrul discuţiilor cu medicii suceveni, el a spus că în momentul de faţă la nivelul Ministerului Sănătăţii se lucrează la stabilirea unor standarde de cost pentru Unităţile de Primire a Urgenţelor. Raed Arafat a explicat că aceste standarde de cost ar putea fi stabilite în maxim un an de zile, după care la Unităţile de Primire a Urgenţelor vor exista formule de calcul care vor permite asigurarea fondurilor necesare pentru funcţionarea acestor unităţi.

„Aceste formule de calcul ne vor permite să avem fonduri cât trebuie pentru a finanţa din timp o Unitate de Primire a Urgenţelor. Aşa este normal. Acum lucrăm pe criterii istorice, care nu tot timpul sunt corecte. De asemenea, mai sunt discrepanţe de nivel calitativ între diverse unităţi, dar acest lucru se va schimba cât mai curând. Şi nu o să mai trebuiască să facem rectificări şi reechilibrări ale bugetelor între diferite zone ale ţării”, a mai spus subsecretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Pe lângă discuţiile cu medicii suceveni cu privire la noua Lege a Sănătăţii, Raed Arafat  şi şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, au vizitat Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă – Bucovina”, precum şi şantierul Spitalului Municipal Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Urgenţele” Spitalului Judeţean au primit 2,24 de milioane de lei.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Urgenţele” Spitalului Judeţean au primit 2,24 de milioane de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumosi banutii trimis de
( 5 aug 2012, 23:44:57
primesc bani de la stat....de la intrare trebuie sa incepi a sta cu mina pregatita in buzunar daca nu staaaai in spital cu 3 pastile fara sa stii daca mai iesi viu daca nu le dai iti incep sa-ti spuna de la infirmiera pina sus ca sint putini ca au salar mic etc etc o tara fara capatai sintem rusinea europei din toate punctele de vedere o sa platim tot si aerul nu numai pe cei ce ar trebui sa isi faca datoria de la medic la infirmiera ce sa mai amintim de juraminte important e ca spitalele primesc bani noi nu o sa fim nici in anul 3012considerata o tara civilizata ci mereu o tara de hoti si banditi au dreptate strainii ne mai suparam ca francezii dau asemenea teste de evaluare la bacalaureat fiind jicniti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei