Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 aug 2012 - Anul XVII, nr. 180 (5085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamaţie poliţie

Primar acuzat că a agresat-o pe fosta contracandidată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Preuteşti, Ion Vasiliu, este acuzat de agresiune de principala sa contracandidată de la alegerile locale care au avut loc în luna iunie, scandalul având loc în sediul primăriei, în biroul contabilului.

Între cei doi există un conflict cunoscut în localitate, femeia, Adriana Aniţa, fiind o veche angajată primărie, pe postul de referent agricol. Mai trebuie spus şi că Adriana Aniţa este soţia fostului primar al comunei, Alexandru Aniţa, decedat fulgerător în luna aprilie a acestui an în urma unei tromboembolii pulmonare.

 

Martorii invocaţi de femeie

Conform declaraţiilor presupusei victime, ieri, în jurul orei 15.30, aflată încă în concediu medical, aceasta s-a prezentat la sediul primăriei împreună cu fiul său, pentru a solicita un certificat fiscal. A ajuns în biroul contabilului, unde ar fi apărut şi primarul.

Adriana Aniţa ne-a declarat: „Cum m-a văzut, domnul primar a început să-mi reproşeze că lipsesc din gestiune trei telefoane mobile achiziţionate în urma unor contracte semnate de fostul meu soţ. L-a lovit mai întâi pe băiatul meu, pentru a-i lua telefonul din mână şi apoi şi pe mine. Au fost de faţă contabilul, secretarul primăriei şi încă două persoane”.

Ieri după-amiază, Adriana Aniţa se afla la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni, pentru a depune reclamaţie pentru agresiune.

 

Luptă strânsă la alegerile din iunie

Ea a mai spus că lucrează de 15 ani ca referent agricol la Primăria Preuteşti, iar actualul edil vrea cu orice preţ să o scoată de pe acest post.

„Între noi a fost o diferenţă de doar trei sute de voturi, a fost o luptă grea. Acum sunt hăituită, mi-a spus clar (n.r. actualul primar) că nu vrea să mă mai vadă la primărie. Îmi caută nereguli să mă dea afară, să scoată postul la concurs, dar nu am de gând să cedez”, ne-a mai declarat femeia, hotărâtă să depună plângere penală.

Ea mai susţine că povestea cu telefoanele este doar un pretext şi nu deţine nimic din ce ar aparţine primăriei.

L-am contactat ieri telefonic şi pe primarul în funcţie, pentru a-şi expune un punct de vedere cu privire la aceste acuzaţii. După ce i-am explicat despre ce este vorba, primarul a refuzat însă dialogul.

„Sunt la un incendiu la Huşi. Nu am timp. La revedere”, a spus acesta, fără a fi de acord să fie contactat ulterior.

La alegerile din iunie, actualul primar a candidat din partea USL, în timp ce Adriana Aniţa din partea PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primar acuzat că a agresat-o pe fosta contracandidată.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primar acuzat că a agresat-o pe fosta contracandidată3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce-am facut la barul meu am sa fac si la primarie trimis de
( 4 aug 2012, 18:33:54
Domnule primar nici bine nu ati intrat pe functie si ai inceput din nou cu bataile? Nu ai batut si bati destul tinerii care vin sa se distreze la localul dumneavoastra, ei vin si_ti fac vinzare ca erai falit noroc k ai intrat primar iar tu drept rasplata pui ,,GORILELE ,, sa-i bata in frunte cu tine.
Asa va invata USL-ul sa va razbunati pe cei care au facut ceva pentru comuna Preutesti in comparatie cu alte comune care nu au miscat nimic?
Aveti 4 ani la dispozitie sunteti mare si tare dar o sa vedem dupa astia 4 ani cu ce o sa veniti in fata oamenilor ,tot cu minciuni sau ca ati dat oameni nacajiti afara din primarie,care au rate la banci,copii de crescut si multe alte probleme ,ati facut reclamatii la toate magazinele din comuna mai putin dumneavoastra k aveti oameni care lucreaza la negru au pensie si le dati si salrii de ce nu v-ati facut reclamatie?
Ati vrut schimbare ce schimbare faceti dumneavoastra inchideti toate societatile din comuna sa va mearga a voastre bine ?
2.   Nesimtitii tot nesimtiti trimis de
( 4 aug 2012, 20:17:47
Nesimtita asta, in loc sa-si vada de trecutul ei si al familiei ei de hoti si infractori, sa mearga pe la biserica sau la manastire, pentru ca si-a bagat sotul in pamint, ii trebuie primarie. Sa acopere faradeligile ei si ale defunctului, sa isi protejeze copiii infractori, violatori si batausi, asta a fost motivul pentru care a cadidat, o durea pe ea undeva de comuna si cetatenii comunei. Sa vedem ce o sa mai faca de acum domnii Adrian si Ionut, cine o sa-i mai scoata din rahat si balarii.
Asta e tupeu de cea mai joasa speta, a mers si l-a provocat cu infractorul cel mic pe primar. Probabil bucovineanul de Nichitoi, sluga si unealta lui Flutur, de la politia Falticeni, nu stie ce sa mai faca acum de bucurie ca poate sa-i arate moliei ca a meritat sa fie pus sef. O sa-i arate el primarului!
3.   Imi inchipui cum or fi consatenii. trimis de
( 5 aug 2012, 07:13:15
Tusea si junghiul, ce bine le sta impreuna!
4.   Tiganeala trimis de
( 5 aug 2012, 22:58:09
mare rusine nici in mahala nu auzi lucruri de astea vine sfirsitul lumiiiii
5.   Ha, ha, ha trimis de
( 6 aug 2012, 09:45:23
PE PUIAN NU LA-TI LUAT CU VOI ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei