Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2011 - Anul XVI, nr. 267 (4865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Comandantul IPJ Suceava spune că şeful Poliţiei Fălticeni riscă demiterea din funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, comisarul-şef Nicuşor Todiruţ, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că şeful Poliţiei Fălticeni, Constantin Gagiu, care a fost prins băut la volan, riscă demiterea din funcţie. Nicuşor Todiruţ a spus că cercetarea prealabilă care îl viza pe comisarul-şef Constantin Gagiu a fost suspendată deoarece acesta este în concediu medical, fiind internat într-un spital din Bucureşti. Todiruţ a precizat că „Am dispus cercetarea prealabilă şi voi lua măsurile care se impun pe linie administrativă, deoarece pe partea penală se va dispune în consecinţă. Pe linie administrativă, la revenirea din concediul medical, dacă se constată săvârşirea faptei, încălcarea deontologiei profesionale şi a celorlalte norme interne, există sancţiunile legale care se aplică prin consiliul de disciplină”.

Şeful IPJ Suceava a adăugat că sancţiunile pe care le poate primi Constantin Gagiu pleacă de la mustrare scrisă, amânarea înaintării în gradul următor sau diminuarea de la 5 la 15% a drepturilor salariale pe o perioadă de trei luni. Comandantul IPJ Suceava a precizat că ultima sancţiune poate fi demiterea din funcţie a şefului Poliţiei Fălticeni.

Reamintim faptul că la sfârşitul lunii octombrie a.c., şeful Poliţiei Fălticeni, comisarul-şef Constantin Gagiu, a fost prins la volan având o alcoolemie de peste două grame per litru în sânge. Constantin Gagiu se afla la volanul maşinii sale şi a fost prins în timp ce conducea pe o stradă din Fălticeni.

După ce a fost prins de poliţişti, şeful Poliţiei Fălticeni a refuzat să fie verificat pe loc cu etilotestul, fiind condus la spitalul din acest municipiu, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. Potrivit buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul de Medicină Legală Suceava, prima recoltare a reliefat o concentraţie de 2,10 grame la mie, iar a doua o concentraţie de 1,95 grame la mie. În acest caz, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a deschis un dosar penal pe numele lui Constantin Gagiu, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comandantul IPJ Suceava spune că şeful Poliţiei Fălticeni riscă demiterea din funcţie.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Comandantul IPJ Suceava spune că şeful Poliţiei Fălticeni riscă demiterea din funcţie1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei