Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2014 - Anul XIX, nr. 289 (5798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


O să joace sigla?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se împlineşte o săptămână de când în fotbalul românesc (singurul din întreaga galaxie, cred, în care ce se întâmplă pe gazon aproape că nu are importanţă, iar mingea este ignorată ori pur şi simplu maltratata) avem un nou subiect de dezbateri aprinse: Steaua nu mai are nume, siglă, emblemă, altfel spus, nu mai are nimic. Sau are? Că doar fotbaliştii sunt tot acolo, chiar au jucat ultimul meci din turul unui campionat la sfârşitul căruia nu ştim nici măcar câte echipe vor retrograda, ba chiar au şi câştigat cu 1 - 0, asigurându-şi astfel, cum se zice în popor, sărbători de iarnă tihnite. Hotărârea asta judecătorească este nimic altceva decât o nouă bizarerie, de pe urma căreia ştim exact cine are de pierdut, dar habar n-avem cine şi ce ar avea de câştigat. Oricum, se vehiculează nume de oameni şi de instituţii, dar şi sume. Mai ales sume. Ciudăţenia devine şi mai mare dacă privim la părţile aflate în conflict... sau în dialog... ori în negocieri!? Fiindcă după ce s-a dat o hotărâre judecătorească, eu ştiu că aceasta trebuie pur şi simplu pusă în aplicare. Dar e prima oară când aflu că acum urmează negocieri. Adică păgubitul, Steaua/Becali, negociază cu câştigătorul, MAPN/Steaua Nefotbalistica, termenii în care s-ar putea pişa ambele părţi (!) pe hotărârea tribunalului. Mai rămâne de stabilit doar suma. În acest context, presupunând că Gigi şi-ar băga picioarele în negocieri, în brand, în siglă, în culori şi-n ce-o mai fi, ce ar face oare titularul acestora, cel căruia tribunalul i le-a acordat? Ar alcătui repede MAPN o echipă de burtoşi, de guşaţi, de lunetişti şi de tilicari, l-ar pune preşedinte pe Izmănarul guvernamental şi ar porni în campania de primăvară cu gând să câştige Europa League, presupunând că s-a calificat? Ori i-ar recicla pe canotori, spadasini şi boxeri? Sau şi mai simplu: să dea drumul pe gazon doar siglei, pe care se ştie că (pardon) când o văd, tremură de frică toţi adversarii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O să joace sigla?.
 Vizualizări articol: 1329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
O să joace sigla?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei