Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 77 (6787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Holzindustrie Schweighofer în România: rezultate pozitive în urma a nouă controale privind respectarea EUTR

Miercuri, 4 Aprilie 2018 (12:23:57)
La sfârşitul lunii martie 2018, fabrica de cherestea Holzindustrie Schweighofer din Sebeş a fost din nou supusă unui control privind respectarea Regulamentului European privind Comerţul cu Lemn (EUTR). În cursul acestor inspecţii, autorităţile verifică dacă firmele fac tot ceea ce este posibil pentru a preveni vânzarea lemnului tăiat ilegal. Scopul este acela de a asigura că se pune pe piaţa unică europeană doar lemn recoltat legal. Rezultatul celui de-al nouălea control la fabricile Holzindustrie Schweighofer din România – ca şi în cazul celorlalte controale - este unul pozitiv pentru companie, şi nu există obiecţii de nici un fel. „Scopul explicit al Holzindustrie Schweighofer este acela de a sprijini autorităţile în lupta lor împotriva tăierilor ilegale. Prin urmare, compania consideră rezultatele pozitive ale celui mai recent control privind respectarea EUTR o dovadă suplimentară a eficienţei ,;Planului de acţiune al Holzindustrie Schweighofer pentru o industrie sustenabilă a lemnului în România>. Acest plan de acţiune a fost implementat în ianuarie 2017 şi depăşeşte cu mult toate legile şi reglementările în vigoare din România”, a menţionat Luciana Petrescu, director de Comunicare în cadrul firmei.Controalele anterioare privind respectarea EUTR au avut loc în următoarele fabrici: Rădăuţi (martie şi august 2015, martie 2017), Sebeş (martie 2016, martie 2017 şi martie 2018), Comăneşti (noiembrie şi decembrie 2016), Reci (noiembrie 2016).Michael Proschek-Hauptmann, responsabil pentru asigurarea conformităţii şi a sustenabilităţii la Holzindustrie Schweighofer, a declarat: ,,În calitate de companie responsabilă, acordăm o importanţă deosebită menţinerii unui dialog reciproc cu publicul, precum şi cu organizaţiile de protecţie a mediului. Într-adevăr, acest dialog este o parte integrantă a planului nostru de acţiune în România. Sistemul nostru de securitate, care a fost recunoscut şi acum de actuala inspecţie privind respectarea EUTR, a fost îmbunătăţit şi datorită contribuţiei acestor grupuri".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Holzindustrie Schweighofer în România: rezultate pozitive în urma a nouă controale privind respectarea EUTR.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Holzindustrie Schweighofer în România: rezultate pozitive în urma a nouă controale privind respectarea EUTR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei