Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 77 (6787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Picturi celebre, reproduse pe ouă gigant de liceenii de la Colegiul de Artă, la Iulius Mall

Joi, 5 Aprilie 2018 (09:48:26)

Opere de artă după picturi celebre ale Vincent van Gogh, Gustav Klimt şi Tamara de Lempicka sunt accesibile publicului sucevean, la Iulius Mall. Un spectacol de culoare, talent şi artă îi întâmpină pe cei veniţi la cumpărături.

Pentru că se apropie sărbătorile pascale, Iulius Mall Suceava a organizat o competiţie atipică de pictură pe ouă gigant. La finalul săptămânii trecute, patru echipe formate din elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava şi-au lăsat îndemânarea şi spiritul creativ să facă spectacol. Tinerii, sub coordonarea profesorilor Roxana Bliorţu, Loredana Miron Ceică, Oana Miron, Cătălin Luca şi Cătălin Chifan, au decorat patru ouă gigant, pornind de la tema „picturi celebre”. Astfel, au fost realizate interpretări artistice după picturile „O noapte înstelată” a lui Vincent van Gogh, „Sărutul” al lui Gustav Klimt şi două creaţii art deco ale Tamara de Lempicka. Elevii au lucrat timp de două zile pentru a definitiva operele de artă. Creaţiile pot fi admirate până pe 15 aprilie, pe culoarul Iulius Mall Suceava din proximitatea Labirintului Iepuraşului.

Câştigătoarea concursului de pictură a fost echipa care a realizat reinterpretarea unei picturi Tamara de Lempicka, desemnată prin vot de către publicul prezent în mall. Cei şase membri ai echipei au fost premiaţi cu câte un cec cadou în valoare de 100 de lei ce poate fi valorificat în magazinele din Iulius Mall Suceava. Toţi participanţii au primit cadouri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Picturi celebre, reproduse pe ouă gigant de liceenii de la Colegiul de Artă, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Picturi celebre, reproduse pe ouă gigant de liceenii de la Colegiul de Artă, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei