Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 77 (6787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Zona roșie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profit de ziua asta de marți, tampon între campionate și cupe europene, pentru a face un preambul la sezonul de zgură. La ATP e simplu: revine Nadal, chitit în principal pe Roland Garros, plus ce mai pică. Federer, ca și anul trecut, a zis pas la tot sezonul zgură, ceea ce relevă două lucruri: nu pune preț pe locul 1 mondial, iar visul său declarat de a mai câștiga un RG se reduce la stadiul de câștigător la loto fără a juca! Pe de altă parte, Roger este cât se poate de lucid, judecă precum un chirurg. Prin antrenamentul pe iarbă pe care-l va începe cât de curând, dacă nu l-a început deja, el va avea avantaj enorm asupra celorlați jucători, așa că de ce ar face un intermezzo parizian pe zgură, unde oricum nu se poate duce neantrenat, ca să-și anuleze acel avantaj?! În plus, prima parte a anului l-a cam uzat, altădată își ridica nivelul jocului în momentele cheie, de data asta l-a scăzut. Și cu Delpo, și cu Kokkinakis a făcut dublă greșeală în tie-break-ul decisiv! Pe australian l-a mai și subestimat în timpul meciului, a se vedea lovitura aceea pe la spate, la fileu, în urma căreia s-a amuzat, deși pierduse punctul. Dar cine ar fi crezut că puștiul va avea nervii atât de tari, atât de mult timp?! În concluzie, la faza roșie a sezonului lupta se dă între un Nadal deocamdată impalpabil și restul lumii, adulmecând monstrul. Reconfortant succesul lui Isner la Mastersul de la Miami, astfel că uriașul poate să pună un trofeu major pe tapet la retragere, alături de meciul ăla de trei zile de la Wimbledon.

La fete, Simona e considerată principala favorită la RG, ceea ce e mai degrabă un dezavantaj. Continuă să-și crească numărul de săptămâni ca lider WTA, dar fără satisfacție pe moment. Simona poate bate pe oricine pe zgură, numai că nu e suficient să bați pe oricine, mai trebuie să-ți conservi și energia. Două-trei meciuri grele sunt ca și garantate, iar aici nu e vorba numai despre favorite. În circuitul feminin, decât să triumfe prima favorită, e mai probabil să vină cineva de foarte departe, de unde nici nu gândești, și să ia trofeul. Am avut Ostapenko, am avut Sloane. Pariurile antepost la RG-fete ar trebui interzise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona roșie.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zona roșie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei