Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violatorul jurnalistei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Marţi, 17 Septembrie 2013 (14:44:51)

Bărbatul suspectat că în 10 septembrie a violat o jurnalistă, în zona Lacului Floreasca din Capitală, a fost arestat pentru 29 de zile, marţi, de Judecătoria Sectorului 1, decizia nefiind definitivă.

Judecătoria Sectorului 1 a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul lui Ninel Mogoşeanu.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Ninel Mogoşeanu a fost prins luni seară, după ce a încercat să violeze o altă femeie.

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul suspectat că, în 10 septembrie, a violat o jurnalistă a fost prins de poliţişti la scurt timp după ce a încercat să o violeze pe secretara unei universităţi din Bucureşti. Bărbatul a fost ridicat de poliţiştii Secţiei 5 din apropierea locuinţei sale.

Acesta şi-a recunoscut fapta, după ce criminaliştii au comparat analizele făcute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate în cazul violului din 10 septembrie.

În urma percheziţiei făcute la locuinţa acestuia au fost găsite şi hainele pe care le-a purtat în ziua violului şi care au fost descrise de victimă. Acesta a fost recunoscut din grup de către jurnalista violată.

Acesta este suspectat şi de alte fapte de acest gen, dar la poliţie nu au fost depuse alte plângeri.

În 10 septembrie, jurnalista de la un post de radio bucureştean, în vârstă de 23 de ani, a făcut plângere la Poliţie, reclamând că a fost violată în zona Lacului Floreasca, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă.

Potrivit reprezentanţilor postului de radio, jurnalista a fost agresată pe stradă, între zona Perla şi Lacul Floreasca, bărbatul ameninţând-o cu un cuţit, în zona feţei, că îşi va pierde ochiul dacă strigă după ajutor.

Reprezentanţii postului de radio susţin că o altă colegă a lor a fost atacată, în urmă cu trei săptămâni, tot în Capitală, în zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu, însă, din fericire, a scăpat nevătămată fizic.

Ninel Mogoşeanu a fost condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007.

În acest an, Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Găeşti la 27 iunie. Mogoşeanu a fost eliberat din Penitenciarul Găeşti pe 2 iulie.

Bărbatul fusese încarcerat din 2005 şi ar fi trebuit să fie pus în libertate de drept în 2016, respectiv după ce ar fi executat integral pedeapsa de 11 ani de închisoare. El a cerut liberarea condiţionată după ce a executat două treimi de pedeapsă, instanţa constatând că a îndeplinit toate condiţiile.

"Atrage atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor privind efectele liberării condiţionate, în sensul că, dacă în intervalul de timp de la liberare şi până la împlinirea duratei pedepsei condamnatul săvârşeşte din nou o infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate, caz în care pedeapsa stabilită pentru infracţiunea săvârşită ulterior şi restul de pedeapsă rămas de executat din pedeapsa anterioară se contopesc, putându-se aplica un spor până la 5 ani", se arată în decizia instanţei Judecătoriei Găeşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul jurnalistei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Violatorul jurnalistei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei