Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 194 (5401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorin Cioabă: Voi fi încoronat rege al romilor, vineri, înainte de înmormântarea tatălui meu

Joi, 22 August 2013 (16:29:16)

Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, spune că va fi încoronat vineri, urmând să primească titlul din partea Consiliului Coroanei, înainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, pentru înmormântarea tatălui său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Dorin Cioabă, "încoronarea" va avea loc vineri, în jurul orei 12.00, înainte de a se pleca cu sicriul spre Cimitirul Municipal Sibiu, pentru înmormântarea lui Florin Cioabă.

"Voi fi încoronat vineri. Va fi o ceremonie în casă. Ceremonia, ca şi încoronarea va avea loc în casă, înainte de plecarea spre cimitir", a declarat corespondentului MEDIAFAX Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.

Întrebat cine îi va pune coroana de rege, moştenită de la tatăl său, Dorin Cioabă a spus că acest lucru îl vor face "reprezentanţii Consiliului Coroanei".

Florin Cioabă a fost încoronat într-o situaţie similară, după moartea tatălui său, Ion Cioabă, în februarie 1997, acesta murind tot în urma unui infarct. Florin Cioabă, singurul său fiu, a moştenit titlul de rege al ţiganilor de pretutindeni şi i s-a pus coroana de rege înainte de plecarea convoiului spre cimitir.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a fost adus, marţi seară, în România, cu o cursă de linie care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă", iar de acolo sicriul a fost transportat cu o maşină la Sibiu, unde a ajuns în jurul orei 04.40.

Florin Cioabă va fi înmormântat vineri, în Cimitirul Municipal Sibiu, lângă mormântul tatălui său, unde familia sa a concesionat o parcelă de teren pentru 25 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorin Cioabă: Voi fi încoronat rege al romilor, vineri, înainte de înmormântarea tatălui meu.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorin Cioabă: Voi fi încoronat rege al romilor, vineri, înainte de înmormântarea tatălui meu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei