Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 194 (5401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cezar Preda: Haşotti nu este în măsură să spună când e posibilă o alianţă PNL-PDL

Joi, 22 August 2013 (14:26:47)

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că aprecierea lui Puiu Haşotti că nu vede posibilă o colaborare a PNL cu PDL, cel puţin patru-cinci ani, este "o declaraţie de vacanţă", iar liberalul "nu este în măsură" să spună "cînd e necesară o alianţă" între aceste partide.

"Este o declaraţie de vacanţă. Nu sunt de acord cu Puiu Haşotti. Când se coace, se coace, Haşoti nu este în măsură să aprecieze când se coace, când este necesară o alianţă. Deocamdată, liberalii sunt în alianţă cu PSD şi din acest motiv nu pot să se gândească la altceva", a arătat Preda.

Cezar Preda a mai spus că o contrucţie politică se face "fără resentimente, fără trecut şi fără nominalizări de persoane".

"Domnul Haşotti ştie foarte bine că o contrucţie care este necesară într-un spaţiu politic se face fără resentimente, fără trecut şi fără nominalizare de persoane, se face prin voinţă politică şi prin program politic comun. Ce spune Haşotti sunt replici la anumite poziţii emoţionale. Nu e bine să condiţionezi niciodată partidul de oameni", a adăugat Preda.

Vicepreşedintele executiv al PNL, Puiu Haşotti a declarat, joi, la RFI că nu vede posibilă o înţelegere între PNL şi PDL cel puţin pentru patru-cinci ani, el precizând, ironic, că liberalii ar vrea o colaborare cu PDL, dar fără Blaga, Boc, Videanu sau Udrea.

Declaraţiile lui Puiu Haşotti vin ca o reacţie la diverse afirmaţii făcute de unii lideri PDL, între care Elena Udrea şi Emil Boc, notează RFI, precizând că fostul premier, de exemplu, spune că PNL, fără Crin Antonescu, poate fi "prins într-o formulă de dreapta".

"Aceste declaraţii mă amuză. O înţelegere între PNL şi PDL, plus aşchiile care au sărit din PDL, o colaborare eu nu o văd posibilă, cel puţin patru-cinci ani de aici încolo. După ce timp de şapte-opt ani ne-am aruncat de o parte şi de alta cele mai teribile acuze, nu cred că poate fi o colaborare. După ce s-a încercat disoluţia Partidului Naţional Liberal în 2006-2007 şi foarte mulţi foşti colegi ai noştri sunt acum la PDL, nu cred că mai poate fi vorba de o înţelegere", a declarat, în replică, Haşotti, pentru RFI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Preda: Haşotti nu este în măsură să spună când e posibilă o alianţă PNL-PDL.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezar Preda: Haşotti nu este în măsură să spună când e posibilă o alianţă PNL-PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei