Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 181 (5388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, lui Falcă: Spune-i lui socru-tău să nu fie supărat pe mine

Miercuri, 7 August 2013 (15:31:17)

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, miercuri, primarului din Arad, Gheorghe Falcă, să îi transmită socrului său, Gheorghe Seculici, să nu fie supărat pe el, edilul afirmând că şeful statului făcea referire la declaraţia de pe Muntele Găina privind "târguirea" soţiei lui Falcă.

La despărţirea de Gheorghe Falcă, în faţa Palatului Administrativ, Băsescu i-a spus: "Spune-i lui socru-tău (Gheorghe Seculici, fost preşedintele PDL Arad - n.r.) să nu fie supărat pe mine".

Primarul Gheorghe Falcă a declarat corespondentului MEDIAFAX că şeful statului s-a referit la declaraţia făcută pe Muntele Găina, referitoare la contextul în care a fost "peţită" fiica lui Seculici, Ela Falcă.

Miercuri la prânz, şeful statului a vizitat şantierul autostrăzii Nădlac-Arad, unde lucrările au fost oprite, după care a mers la Primăria Arad, unde s-a întâlnit cu primarul Gheorghe Falcă, care este finul său.

Preşedintele Traian Băsescu declara, în 21 iulie, pe Muntele Găina, într-o vizită la Târgul de Fete, că în 2002 acolo a fost "târguită" soţia primarului din Arad, Gheorghe Falcă.

Întrebat cât ar fi "plătit" Falcă pentru viitoarea soţie, Băsescu a răspuns, râzând: "Cât a dat el pentru fată? Păi numai nervii lui socru-său cât au fost, când a aflat ce s-a întâmplat pe Găina...".

Traian Băsescu este naşul de cununie al primarului Aradului, Gheorghe Falcă (PDL). Acesta s-a căsătorit în toamna anului 2002 cu Ela Seculici, fiica lui Gheorghe Seculici. Traian Băsescu a povestit şi la acea dată că ar fi peţit-o pe Ela Seculici pentru Gheorghe Falcă chiar pe Muntele Găina, la manifestările din cadrul Târgului de Fete.

În ultimii doi ani, între Falcă şi Seculici au existat mai multe dispute legate de decizii politice, mai ales cele privitoare la candidaţii filialei PDL la alegerile locale şi parlamentare din 2012. La alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Arad, Falcă l-a susţinut public pe Nicolae Ioţcu, deşi socrul său îşi exprimase intenţia de a deveni candidat, el pierzând în cele din urmă lupta pentru nominalizare.

De asemenea, la stabilirea listei de candidaţi pentru alegerile parlamentare, între ginere şi socru au existat neînţelegeri. Seculici îşi dorea să devină senator în Colegiul 1, dar Falcă anunţase că va candida în acelaşi colegiu. În cele din urmă, Falcă nu şi-a anunţat candidatura, ci l-a invitat pe Mihai Răzvan Ungureanu să intre în cursa pentru Senat în Colegiul 1, blocând astfel candidatura socrului. Seculici a ales, astfel, să candideze pentru Camera Deputaţilor, dar nu a obţinut mandatul.

Despre Falcă şi Seculici, presa a relatat că au avut numeroase dispute la şedinţele de partid, unele marcate de jigniri şi îmbrânceli.

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, şi-a anunţat, în 1 iunie, retragerea de la conducerea filialei judeţene, pe care a condus-o timp de 15 ani, Seculici afirmând că va coordona totuşi alegerile interne pentru a se asigura că vor fi corecte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, lui Falcă: Spune-i lui socru-tău să nu fie supărat pe mine.
 Vizualizări articol: 961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, lui Falcă: Spune-i lui socru-tău să nu fie supărat pe mine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei