Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 123 (5330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petroşani: Mama bebeluşului găsit într-un tomberon a vrut să scape de copil ca să-şi păstreze relaţia

Vineri, 31 Mai 2013 (14:02:38)

Mama bebeluşului descoperit în urmă cu peste o săptămână într-un tomberon din Petroşani a fost reţinută, vineri, ea spunându-le anchetatorilor că a vrut să scape de copil de teamă că actualul ei iubit o va părăsi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânăra de 21 de ani care săptămâna trecută şi-a abandonat bebeluşul într-un tomberon din Petroşani a fost reţinută, vineri, pentru 24 de ore, ea urmând să fie dusă la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Procurorul de caz Mirela Kando a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra este acuzată de tentativă de omor calificat.

Cecilia Vormair, mama copilului abandonat, le-a spus anchetatorilor că a vrut să scape de copil pentru a nu îşi pune în pericol relaţia cu actualul iubit.

"A recunoscut fapta şi a motivat că pentru a-şi menţine stabilă relaţia cu concubinul a încercat să scape de copil. Din declaraţii reiese că a ascuns sarcina tuturor celor din anturaj, dar şi concubinului, şi a încercat să scape de copil de teamă că acesta o va părăsi", a declarat procurorul Mirela Kando.

Bărbatul cu care tânăra are o relaţie nu este tatăl bebeluşului abandonat.

Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili exact dacă bărbatul cu care Cecilia Vormair avea o relaţie a avut vreo implicare în abandonarea la gunoi a bebeluşului.

Tânăra mai are un copil dintr-o căsătorie anterioară, acesta fiind crescut de fostul ei soţ.

Un bebeluş a fost găsit, în urmă cu peste o săptămână, într-un tomberon din Petroşani de către angajaţi ai serviciului de salubrizare, nou-născutul, care era în viaţă, învelit în cârpe pline cu sânge, fiind transportat la spital. Adjunctul şefului Poliţiei Petroşani, Ştefan Ciucă, declara atunci că băieţelul era născut de maximum trei ore.

Joi, a fost găsită şi mama bebeluşului, aceasta fiind o tânără de 21 de ani care şi-a recunoscut fapta. Ea a spus că a născut bebeluşul singură, acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petroşani: Mama bebeluşului găsit într-un tomberon a vrut să scape de copil ca să-şi păstreze relaţia.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petroşani: Mama bebeluşului găsit într-un tomberon a vrut să scape de copil ca să-şi păstreze relaţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei