Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 123 (5330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brăila: Femeie reţinută după ce şi-ar fi lovit fetiţa de un an cu pumnii în cap, copilul murind

Vineri, 31 Mai 2013 (13:58:37)

 O femeie în vârstă de 22 de ani a fost reţinută, pentru omor calificat, după ce şi-ar fi lovit fetiţa de un an şi jumătate cu palmele şi cu pumnii peste faţă şi în cap, în localitatea Bărăganul din judeţul Brăila, copilul decedând ulterior în urma unei hemoragii cerebrale.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că, în 28 mai, femeia de 22 de ani ar fi rămas singură la locuinţa concubinului său, din localitatea brăileană Bărăganul. Bărbatul ar fi plecat spre stâna tatălui său, însă din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla a căzut într-un şanţ, unde a dormit până a doua zi.

Ulterior, în după-amiaza zilei de 29 mai, bărbatul a revenit acasă, apoi a plecat din nou pentru câteva ore, iar la întoarcere a mers în camera fetiţei, găsind-o atârnând între pat şi sobă, cu multiple leziuni.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi încercat să o resusciteze pe fetiţă, însă fără succes, ulterior mama copilei solicitând intervenţia unei ambulanţe. Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut-o salva pe fetiţă, declarând decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, inspector principal Jenel Şogor, în urma audierilor şi a examenului medico-legal s-a stabilit că femeia de 22 de ani ar fi lovit copilul cu palmele peste faţă şi cu pumnii în cap, provocându-i o hemoragie cerebrală. Femeia a negat însă că şi-ar fi lovit fiica.

Femeia a fost reţinută, joi, pentru omor calificat, iar vineri va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila a declanşat o anchetă în acest caz.

Potrivit directorului adjunct al DGASPC Brăila, Simona Cimpoaie, o echipă din cadrul instituţiei a fost trimisă în localitatea Bărăganul, pentru a verifica dacă în grija femeii şi a concubinului acesteia se mai află şi alţi copii.

Angajaţii DGASPC Brăila au aflat că bărbatul mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară, însă aceştia trăiesc alături de mama lor, într-o altă locuinţă, în timp ce tânăra de 22 de ani nu mai are alţi copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brăila: Femeie reţinută după ce şi-ar fi lovit fetiţa de un an cu pumnii în cap, copilul murind.
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brăila: Femeie reţinută după ce şi-ar fi lovit fetiţa de un an cu pumnii în cap, copilul murind0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei