Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 123 (5330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fălci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Regizorii filmelor de groază ar fi avut o sursă de inspiraţie în ultima partidă de pe stadionul lupilor galbeni. Bornescu a ţinut să transforme renumele în faptă, aşa că şi-a înfipt colţii în umărul lui Bawab, care-i căra pumni în faţă ca să scape de nebun. Pe urmă, în haosul ce a urmat, cei doi s-au mai aflat o dată faţă în faţă, iar Bornescu s-a repezit să-l muşte de nas, adversarul scăpând de operaţie estetică doar printr-o eschivă disperată. Se ştie din folclorul fotbalistic faptul că portarii trebuie să fie un pic nebuni, dar la băiatul ăsta ursitoarele au greşit doza. După ce a dinamitat şi finalul sezonului trecut, nici un conducător zdravăn la cap din România n-ar trebui să se mai încurce cu acest “Born(escu) to be wild”! Partea amuzantă a venit la interpretarea evenimentelor. Horia Ivanovici, a cărui meserie e să-i pupe în acolo pe oamenii din fenomen ca să aibă el prioritate la orice, l-a luat pe Contra în braţe şi a susţinut sus şi tare că se vede clar pe imagini cum numitul Contra intră în teren ca să calmeze spiritele! Păcat că nu l-au lăsat badigarjii ăia, că le calma de le mergeau fulgii. Mai târziu, prin telefon, Horoba a rememorat un episod pugilistic al lui Contra, încă unul între cele pe care le ştiam deja. Cei de la Milan s-au debarasat repede de el, deşi nu avusese un sezon rău, tocmai pentru că l-a luat la pumni pe Davids. În civil este şi mai rău, el umplând de sânge un şofer pentru un incident în trafic. Acum a ajuns antrenor şi, de mare mag ce se crede, nimeni nu scapă de înjurăturile sale de interlop, nici măcar Grigoraş, un monument de bun simţ printre oamenii de fotbal. Şi, cum bine spunea cineva la Radio Sport Total, după ce i-a intrat cămaşa în pantaloni, Contra nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu i-a miroasit. Păcat de el, realizările sale ca tehnician sunt compromise de caracterul său .

Adevăratapierzătoare a ultimei etape a fost Astra, al cărui sezon european a rămas tocmai la mâna Petrolului. Dar vom mai avea vreme să vorbim despre autovictimizarea oficialilor de la Astra, când de fapt patronul ei culege ce-a semănat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălci.
 Vizualizări articol: 1117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fălci5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei