Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 123 (5330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Americani, indignaţi că un grup de români şi-a făcut tabără la un memorial 9/11 din Londra

Vineri, 31 Mai 2013 (14:01:08)

Turişti americani s-au declarat indignaţi de faptul că un grup de români a instalat o tabără la un memorial dedicat victimelor atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 într-o grădină londoneză, Grosvenor Square, relatează London Evening Standard în ediţia electronică de vineri.

Aproximativ 12 nomazi est-europeni s-au instalat în grădina Grosvenor Square din Mayfair, creată pentru a comemora victimele atacului terorist de la Turnurile Gemene în New York, în 2001. Potrivit unor martori oculari, aceştia se adăpostesc sub arcadele memorialului, situat lângă Ambasada Statelor Unite.

Cele 12 persoane şi-au împrăştiat lucrurile şi gunoaiele în grădină, potrivit ghidului turistic Warren Grynberg, care plănuia să conducă grupul în zonă vinerea trecută. "De obicei duc turişti americani în grădină să citească placa comemorativă, dar nu am putut să facem acest lucru. Americanii au fost dezgustaţi şi supăraţi. Păreau foarte dezamăgiţi. Românii se aflau acolo ignorând complet ceea ce reprezintă acest loc şi fără vreun pic de respect. Să fiu cinstit, mi-a fost ruşine", a declarat Grynberg, care este ghid turistic de 16 ani.

Grynberg, originar din Ilford, a declarat că nu a mai văzut, anterior, nomazi în grădină. Memorialul a fost inaugurat în 2003 şi este administrat de Parcurile Regale. Familiile victimelor din Marea Britanie în atacurile de la 11 septembrie ajută, de asemenea, la întreţinerea zonei.

"Poliţia Metropolitană şi contacte (americane) în domeniul securităţii sunt la curent cu prezenţa românilor în parc. Înţelegem că li se permite să rămână atât timp cât nu comit infracţiuni", a declarat un purtător de cuvânt al Ambasadei Statelor Unite.

Scotland Yard a mobilizat poliţia călare în mai, anterior, în cadrul unei operaţiuni vizând est-europeni ce dormeau sub cerul liber în West End. Ofiţerii au vizat "puncte fierbinţi" la Bryanston Square, în Marylebone, şi Marble Arch. Cerşetori pot fi văzuţi din nou, în mod regulat, la Marble Arch, după ce au degradat zona anul trecut, înaintea Jocurilor Olimpice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Americani, indignaţi că un grup de români şi-a făcut tabără la un memorial 9/11 din Londra.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Americani, indignaţi că un grup de români şi-a făcut tabără la un memorial 9/11 din Londra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tigani trimis de
( 1 iun 2013, 14:05:40
Aia nu sunt romani, sunt tigani, e o mica mare diferenta,e un popor nomad, provin din India si se comporta ca atare, legile europene sunt deosebit de blande cu aceste ''capuse''' ale societatii , in Romania au ajuns ca si robi(sclavi), dar putini s-au integrat societatii , iar majoritatea se comporta dupa educatia care o au(adica deloc).Refuza sa urmeze scoli, refuza sa munceasca, refuza sa foloseasca sapun,etc. sunt o problema foarte grava pentru toata Europa , daca nu se iau cat de repede masuri radicale.
Nu sunt impotriva celor care s-au integrat si respect tiganii care-si vad de viata lor, muncesc si traiesc civilizat, dar care nu ,trebuie ''ajutati'' sa inteleaga ca asa nu se poate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei