Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2012 - Anul XVII, nr. 216 (5121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape o sută de persoanje urmărite şi 30 de maşini au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână

Duminică, 16 Septembrie 2012 (14:31:02)

 

Aproape o sută de persoane date în urmărire, ale căror semnalmente au fost introduse în Sistemul Informatic Schengen, precum şi 30 de maşini căutate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în anchete au fost găsite în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

În perioada 8 - 14 septembrie au fost găsite în România 71 de persoane despre care existau date în Sistemul Informatic Schengen, în urma schimbului de informaţii prin Biroul SIRENE, se arată într-un comunicat de presă de duminică al Poliţiei Române.

Poliţiştii au pus în aplicare 18 mandate europene de arestare şi au găsit 29 persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară, precum şi cinci persoane date dispărute.

De asemenea, 25 autoturisme căutate de anchetatori din spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale au fost identificate în România.

Autorităţile străine au găsit pe teritoriul lor 28 de persoane urmărite de Poliţia Română, dintre care 21 în baza unui mandat european de arestare, fiind identificată totodată şi o persoană semnalată ca fiind dispărută din România. Cinci autovehicule semnalate de România în vederea indisponibilizării au fost identificate în statele membre.

Schimbul de date şi informaţii suplimentare prin Biroul SIRENE se realizează ca urmare a cooperării dintre structurile specializate din cadrul Poliţiei Române, în special structurile de investigaţii criminale şi cele de combatere a criminalităţii organizate, şi partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape o sută de persoanje urmărite şi 30 de maşini au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape o sută de persoanje urmărite şi 30 de maşini au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei