Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 sep 2012 - Anul XVII, nr. 205 (5110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alţi doi poliţişti din Timiş, arestaţi pentru luare de mită

Luni, 3 Septembrie 2012 (19:02:34)

Alţi doi poliţişti din judeţul Timiş au fost arestaţi preventiv, luni, pentru luare de mită, după ce în cursul săptămânii trecute zece agenţi de poliţie au fost arestaţi pentru fapte similare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tribunalul Timiş a decis, luni, arestarea preventivă pentru 29 de zile a doi agenţi de poliţie din localitatea Sânandrei.

"Cei doi agenţi de poliţie din Sânandrei au solicitat şi au primit mită în valoare de 400 de lei de la un ofiţer DGA aflat sub acoperire care, în calitate de şofer, a încălcat, intenţionat, unele reguli de circulaţie", a declarat Lavinia Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, unde cei doi au fost audiaţi în cursul zilei de luni.

După audieri, cei doi poliţişti au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

"Tribunalul Timiş a dispus arestarea preventivă a celor doi agenţi de poliţie, decizia putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Timişoara", a declarat Ramona Ioţcovici, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş.

În 28 august, şase agenţi ai Secţiei 12 Poliţie din localitatea Periam au fost audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru luare de mită de la şoferi indisciplinaţi în trafic, cinci dintre ei fiind arestaţi preventiv.

În 30 august, alţi doi poliţişti, de această dată din localitatea Jebel, au fost audiaţi pentru că ar fi luat mită de la un ofiţer DGA aflat sub acoperire. Unul dintre ei a fost arestat preventiv, în urma audierilor.

În 31 august, doi poliţişti din oraşul Sânnicolau Mare au fost audiaţi, apoi arestaţi preventiv pentru că ar fi luat mită, de asemenea, de la un ofiţer DGA aflat sub acoperire, care a încălcat voit regulile de circulaţie.

În 1 septembrie, doi agenţi de la Poliţia Rutieră Timiş au fost audiaţi, apoi arestaţi pentru 29 de zile pentru că ar fi luat mită de la un şofer care ar fi încălcat regulile de circulaţie, acesta denunţându-i ulterior pentru fapta lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alţi doi poliţişti din Timiş, arestaţi pentru luare de mită.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Alţi doi poliţişti din Timiş, arestaţi pentru luare de mită3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei