Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2012 - Anul XVII, nr. 98 (5003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Muzică populară, mici şi bere, de la Radu Mazăre pentru constănţeni, de 1 Mai

Marţi, 1 Mai 2012 (15:59:35)

Mii de oameni au mers, de 1 Mai, la cele trei petreceri cu mici, bere şi muzică populară organizate, la Constanţa, de primarul Radu Mazăre şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu (PSD), Primăria cheltuind pentru aceste serbări aproximativ 200.000 de lei.

Câteva mii de constănţeni, majoritatea pensionari, au mers, marţi, să petreacă în trei zone ale municipiului Constanţa - în cartierul Km 4-5, în zona Brick şi în Parcul Tăbăcărie, unde primăria a organizat, de 1 Mai, petreceri câmpeneşti cu mici şi bere.

Grătarele s-au încins încă de dimineaţă, iar voia bună a fost în toi pe toată durata petrecerii, muzica fiind asigurată de Maria Cârneci, Nelu Ploieşteanu şi Ion Amititeloaie. Constănţenii au dansat, au mâncat micii cu muştar şi au băut berea oferite de primărie.

Radu Mazăre, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, au poposit în jurul prânzului în spaţiul special amenajat pentru grătare din parcul de la Far (cartierul Km 4-5), unde aproximativ 500 de persoane se prinseseră deja în hore. Aici, primarul Constanţei le-a urat celor prezenţi "petrecere frumoasă" şi le-a spus că atât timp cât va fi primar va avea grijă de ei.

"Cât timp o să fiu aici o să am grijă de voi. Ne cunoaştem de 12 ani şi ştiţi că aşa este. Şi aşa va fi cât timp voi fi aici", a afirmat Mazăre.

El le-a spus apoi pensionarilor cât de importanţi sunt pentru el şi comunitate şi le-a dat exemplul bătrânilor din Madagascar, insulă unde a concesionat recent un teren pe care vrea să construiască un complex turistic.

"Când am fost acum în Madagascar, cea mai mare grijă, prin tradiţie, o aveau faţă de cei bătrâni. Când m-am dus acolo şi am făcut o ceremonie, şeful de trib mi-a arătat o femeie, nici nu mai ştia câţi ani are, şi mi-a spus: «Noi pe ea o respectăm! Aşa e tradiţia, pe cei bătrâni îi respectăm»", a mai afirmat Radu Mazăre.

El l-a invitat apoi şi pe Nicuşor Constantinescu să le vorbească petrecăreţilor, spunându-le că nu şi-ar fi putut reliza proiectele fără el.

"El poate nu e aşa de simpatic ca mine, dar să ştiţi că şi el pune mult suflet", a afirmat primarul.

Mazăre şi Constantinescu au trecut apoi şi pe la celelalte două locaţii din municipiul Constanţa în care au fost organizate astfel de manifestări câmpeneşti, vorbindu-le sutelor de oameni strânşi la petreceri.

Suma alocată de municipalitate pentru acest eveniment a fost de 200.000 de lei, banii provenind din economiile realizate de Primărie de la deszăpezirea din această iarnă.

Nu doar în municipiul Constanţa au fost organizate astfel de manifestări, petreceri câmpeneşti fiind organizate şi la Mangalia, Medgidia, Ovidiu, Eforie sau Năvodari, primăriile colaborând cu diverşi sponsori pentru a le putea oferi celor prezenţi mici şi bere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzică populară, mici şi bere, de la Radu Mazăre pentru constănţeni, de 1 Mai.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzică populară, mici şi bere, de la Radu Mazăre pentru constănţeni, de 1 Mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei