Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mai 2009 - Anul XIV, nr. 104 (4090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un elev vasluian a lipsit de la teza cu subiect unic fiindcă era la spital pentru dezalcoolizare

Joi, 7 Mai 2009 (18:01:29)
Un elev de clasa a VII-a de la Şcoala Generală nr. 8 din Vaslui a lipsit, joi, de la teza cu subiect unic la Limba şi literatura română fiindcă era la spital pentru tratament, după ce, cu o zi în urmă, a fost internat în comă alcoolică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit oficialilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, elevul în cauză a ajuns, împreună cu un prieten, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui în cursul zilei de miercuri, după ce aceştia au consumat o cantitate mare de ţuică.

"Din ce am discutat cu diriginta copilului, mi s-a spus că este un elev foarte bun, dar a luat-o pe o pantă greşită în ultima perioadă, provenind dintr-o familie cam dezorganizată, cu mama plecată în Spania. Nu a putut să participe la teza cu subiect unic pentru că ieri (miercuri - n.r.) a fost dus la spital în comă alcoolică, iar azi (joi - n.r.) se afla sub tratament", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX Gheorghe Ciobanu, inspector general adjunct în cadrul ISJ Vaslui.

În primul semestru din acest an şcolar, elevul de la Şcoala nr. 8 Vaslui aflat la dezalcoolizare la spital a obţinut nota 9.30 la teza cu subiect unic la limba şi literatura română.

Peste 400.000 de elevi din clasele a VII-a şi a VIII -a au susţinut, joi, teza cu subiect unic la Limba şi literatura română, după ce cele patru federaţii din învăţământ au semnat, miercuri, acordul cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării în care se prevede şi suspendarea grevei anunţate.

Teza a fost susţinută cu întârziere de două zile, examenul fiind amânat din 5 mai, din cauza protestelor cadrelor didactice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elev vasluian a lipsit de la teza cu subiect unic fiindcă era la spital pentru dezalcoolizare.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un elev vasluian a lipsit de la teza cu subiect unic fiindcă era la spital pentru dezalcoolizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei