Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mai 2009 - Anul XIV, nr. 104 (4090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şocant

Tânăr înjunghiat în faţa casei pentru că a refuzat să plătească taxă de protecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ajuns marţi noapte la spital cu mai multe răni provocate cu un cuţit, în urma unei agresiuni care s-a petrecut chiar faţa proprietăţii sale din Adâncata. Victima agresiunii are o poveste şocantă, susţinând că a fost înjunghiat pentru că a refuzat să plătească taxa de protecţie cerută de un interlop local.

Poliţia confirmă agresiunea, efectuând cercetări pentru identificarea autorilor.

 

Victima agresiunii se numeşte Cătălin Turtureanu, are 28 de ani, şi este din comuna Adâncata. Tânărul a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu o tăietură adâncă pe coapsa dreaptă şi mai multe plăgi pe antebraţul drept.

Scena agresiunii a fost văzută de zeci de persoane, conform unor martori, agresorul fiind însoţit de cel puţin zece persoane.

 

„Şmecherul” nu s-a mulţumit cu o mie de euro

„Am fost înjunghiat de Cristi Amărculesei, un tip de temut în toată comuna. Mi-a mai cerut taxă de protecţie mai de mult, iar marţi a aflat că am nişte bani şi şi-a cerut dreptul de şmecher. Ştiind că e periculos, m-am întâlnit cu el în parcare la OMV, în Suceava şi am vrut să-i dau o mie de euro. Nu a fost mulţumit, voia mai mult, însă până la urmă i-am dat banii ăştia şi am plecat de acolo”, povesteşte Cătălin Turtureanu, care susţine că cel care i-a cerut taxă de protecţie era însoţit de un grup de indivizi aduşi pentru a-l intimida.

„Şi-au dat seama, cred, că am bani mulţi la mine şi au hotărât să acţioneze mai dur. M-au urmărit cu maşinile până în faţa casei mele, acolo au coborât toţi, din trei maşini, iar Cristi Amărculesei mi-a cerut mai mulţi bani. I-am spus clar că nu îi mai dau nimic şi am vrut să mă urc în maşină şi să plec. Atunci a scos şişul (n.r. cuţitul) şi a dat în picior şi în braţ, după care au fugit cu toţii”, susţine Cătălin Turtureanu.

Ieri seară acesta continua să fie internat la Spitalul Judeţean, fiind păzit de poliţişti.  

Din datele pe care le deţinem, suspectul principal a dispărut de la domiciliu, fiind dat în urmărire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr înjunghiat în faţa casei pentru că a refuzat să plătească taxă de protecţie .
 Vizualizări articol: 1313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Tânăr înjunghiat în faţa casei pentru că a refuzat să plătească taxă de protecţie2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 7 mai 2009, 11:20:00
nu am trecut prin asa ceva,dar imi imaginez un scenariu in care m-as pune in locul partii vatamate. mi-as da intalnire la OMV,as merge intre timp pe la politie si as povesti cele intamplate,apoi asistam la cateva arestari.suna bine scenariul ? nu asa ar fi fost normal ? acum ce se intampla ? dupa ce l-au taiat au fugit cine stie unde, iar el face reclamatie la politie.nu-i cam tarziu? nu erau mai mari probele cu un flagrant ? Acum zic si eu,imi vine usor sa comentez din spatele internetului,dar imi imaginez cam de ce zile a avut parte acest om.e grav,imi vine greu sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri in sec XXI,dar cu atat mai mult ma sperie pt ca vad ca a devenit un obicei comun printre asa zisele gasti. adica ei sunt lupii cei rai,iar noi oitele cele blande si fricoase,dar vine intrebarea, UNDE E CIOBANUL ???
2.   Asta da mafiot trimis de
( 7 mai 2009, 13:09:58
Aici da, puteti zice ca aia care l-au injunghiat sunt mafioti, si sa intre la puscarie pe ani multi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei