Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2008 - Anul XIII, nr. 138 (3819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Van Basten lasă să se înţeleagă că va menaja câţiva jucători la meciul cu România

Duminică, 15 Iunie 2008 (20:41:49)

Selecţionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat că se gândeşte la toate opţiunile pentru echipa de start din meciul de marţi cu România, ultimul din grupa C de la Campionatul European, lăsând să se înţeleagă că va menaja unii dintre titulari, informează De Telegraaf.
 
  Selecţionerul Olandei a explicat că, atunci când sunt deja calificate, multe echipe naţionale îşi odihnesc jucătorii de bază. "Pentru mine, orice meci e important. Este totuşi posibil să nu joace câţiva băieţi, din motivele pe care le-am spus. Robben e apt şi vrea să joace, e un posibil titular. Vrem să avem o prestaţie optimă. Vom vedea ce opţiuni sunt în privinţa echipei de start, toate opţiunile sunt deschise. Cum vom juca, mai trebuie să mă gândesc. Cu siguranţă însă nu voi folosi jucătorii care au un cartonaş galben (n.r. - Ooijer, De Jong). În plus, unii poate resimt probleme medicale sau sunt jucători care cred că se pot încadra mai bine în opţiunile tactice pentru acest meci şi trebuie să le dăm o şansă", a comentat Van Basten.

Marco van Basten a menţionat că olandezii vor aborda meciul cu România "cu multă seriozitate" pentru că după primele rezultate din grupa C au o obligaţie faţă de suporteri. "Unde ne vom opri? Nu ştiu. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul de la meci la meci, încă mai avem de lucru. Să fii primul în grupă e un avantaj, normal, putem întâlni un adversar mai accesibil în sferturi. Acum însă jucăm cu România şi avem o obligaţie faţă de suporteri. Poate că rezultatul nu e aşa de important pentru noi, dar vom juca serios. Vom aborda meciul cu multă seriozitate. Vom vedea ce va ieşi. Ne vom gândi doar la meciul nostru, nu la Franţa şi Italia", a spus Van Basten.

Portarul Edwin van der Sar a afirmat că jucătorii de rezervă care vor intra în teren marţi vor dori să demonstreze că sunt la fel de buni ca titularii. "Cei care vor fi introduşi în teren vor dori să demonstreze că şi ei pot face treabă bună", a spus căpitanul batavilor.

Fundaşul Khalid Boulahrouz a afirmat că Olanda "nu va face cadouri României": "Vrem să câştigăm acest meci. Suntem deja calificaţi în sferturi, dacă România nu are încă punctele necesare, nu e problema noastră. Nu facem cadouri".

Fostul internaţional şi tehnician olandez Johan Cruyff a precizat că Olanda nu îşi permite să se facă de râs în meciul cu România: "Trebuie să joace sută la sută serios. Dacă nu, un rezultat prost ar afecta încrederea jucătorilor şi unitatea echipei".

Olanda şi România se vor întâlni, marţi, 17 iunie, la ora 21.45, la Berna, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008. Tot atunci se va disputa, la Zurich, partida Franţa - Italia.

România se va califica în sferturile de finală dacă va învinge Olanda în ultimul meci al grupei, indiferent de scorul din cealaltă partidă din grupă. De asemenea, elevii lui Victor Piţurcă se pot califica şi cu un rezultat de egalitate, dacă şi meciul Franţa - Italia va fi remiză. O altă variantă în care România se poate califica în sferturi este să piardă meciul cu Olanda la o diferenţă de cel mult două goluri, iar Franţa şi Italia să încheie la egalitate, scor 0-0. Franţa şi Italia se pot califica în sferturi doar dacă vor câştiga meciul direct iar România nu va învinge Olanda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Van Basten lasă să se înţeleagă că va menaja câţiva jucători la meciul cu România.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Van Basten lasă să se înţeleagă că va menaja câţiva jucători la meciul cu România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei