Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2008 - Anul XIII, nr. 135 (3816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: N-am avut în program nunta de diamant a familiei regale

Miercuri, 11 Iunie 2008 (13:57:03)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că nu a fost prezent la concertul de la Ateneu de marcare a nunţii de diamant a familiei regale pentru că nu a avut în program participarea la eveniment.
  "N-am avut în program nunta de diamant. O aştept pe a mea", a spus Băsescu, întrebat de ce nu a participat la eveniment.

Regele Mihai I şi Regina Ana au sărbătorit, marţi, la Ateneul Român, printr-un concert extraordinar şi un cocteil, nunta de diamant a cuplului regal, eveniment la care au participat sute de invitaţi - înalţi oficiali români şi străini, precum regina Sofia a Spaniei şi premierul Tăriceanu.

Printre cele câteva sute de persoane care au sosit, rând pe rând, la eveniment, s-au numărat premierul Tăriceanu împreună cu soţia sa, Ioana, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi soţia, Dinu Patriciu împreună cu soţia, Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, Dan Voiculescu, Bogdan Olteanu şi soţia, dar şi Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române, ministrul Culturii şi Cultelor, Adrian Iorgulescu, episcopul vicar patriarhal Vincenţiu Ploieşteanu şi Bartolomeu Valeriu Anania, Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: N-am avut în program nunta de diamant a familiei regale.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Băsescu: N-am avut în program nunta de diamant a familiei regale2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu face chiar nimic? trimis de
(11 iun 2008, 16:07:48
Domnul Presedinte, omul asta, nu face chiar nimic, nici un gest inspre reconciliere cu clasa politica, cu societatea, un gest inspre normalitate? Nu se gandeste ca nu-i etern in aceasta functie si ca va veni si pentru dansul, vremea scadentei? Este incredibil cata rautate ascunde [dar nici nu mai ascunde] in sufletul sau! S-a dus la Mitropolia din Iasi duminica, de ce s-a mai dus, numai pentru poza, nu are nici o urma de credinta in Dumnezeu? S-a rescris istoria lumii, s-au prabusit zidurile urii, iar noi vedem mereu cum Presedintele acestei tari este absolut incapabil de o atitudine moderata, in aproape toate iesirile sale publice seamana dihonia!
1.1  RE: Nu face chiar nimic? trimis de
(12 iun 2008, 10:01:01
Ce sa inteleg - ca te referi la basescu?Are perfecta dreptate,asta nici macar eveniment de publicat in ziar nu e.Ma veisau te vei intreba de ce?Simplu:in epoca de aur "regele" a trait ca un GOTT IN FRANKREICH (ca sa intelegi-ca un zeu in franta ca Dumnezeu nu-l pot numi) adica a trait REGESTE in timp ce poporul lupta pt. supravietuire si amu o venit in tara unde la fel traieste.Am fost un simpatizant al monarhiei dar in conditiile de fata ar trebui sa stingem niste semnaturi pt. exil in ??? Congo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei