Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2008 - Anul XIII, nr. 135 (3816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David:Sesizări legate de mită sau fraudă electorală în turul II, verificate în câteva zeci de minute

Miercuri, 11 Iunie 2008 (17:41:42)

Patrulele mobile constituite la nivelul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale vor putea verifica, în câteva zeci de minute, sesizările legate de posibile mite sau fraude electorale, a declarat, miercuri, ministrul Internelor, Cristian David.
  Potrivit unui comunicat al Guvernului, ministrul Cristian David a informat Executivul că fost pregătit un dispozitiv de verificare a sesizărilor privind posibile mite sau fraude electorale, la nivelul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie urmând a fi constituite patrule mobile care vor putea verifica, în termen foarte scurt, sesizările privind posibila mită sau frauda electorală.

"Cred că această practică este cea mai eficientă, pentru că verificarea acestor sesizări post factum este greu de dovedit", a mai declarat ministrul David.

Ministrul Cristian David a cerut, luni, prefecţilor luarea unor măsuri organizatorice suplimentare la secţiile de votare unde figurează un număr mai mare de o mie de alegători, care să includă suplimentarea cabinelor de vot.

Totodată, pentru localităţile ilfovene Ştefăneşti şi Vidra au fost aprobate câte două secţii de vot suplimentare, iar pentru Ştefăneşti din judeţul Argeş este în curs de aprobare suplimentarea cu o secţie de vot.

MIRA a adăugat că demersurile organizatorice pe care prefecţii le vor întreprinde împreună cu autorităţile locale vor fi analizate, joi, într-o videoconferinţă convocată de ministrul Cristian David.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David:Sesizări legate de mită sau fraudă electorală în turul II, verificate în câteva zeci de minute.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David:Sesizări legate de mită sau fraudă electorală în turul II, verificate în câteva zeci de minute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei