NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
miercuri, 22 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 118 (8647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9771 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6576 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur la Rădăuți: Parteriatul foarte bun între mine și primarul Bogdan Loghin trebuie să continue pentru dezvoltarea Rădăuțiului

Miercuri, 22 Mai 2024 (21:42:21)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, în această după amiază, mai multe întâlniri cu electoratul din Rădăuți, alături de primarul acestui municipiu, liberalul Bogdan Loghin.

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu cetățenii din trei zone ale municipiului Rădăuți, pornind din cartierul Capra Neagră, în aproprierea Colegiului Național Eudoxiu Hurmuzachi, unde a fost recent modernizată o piațeta cu locuri de odihnă, table de șah, zonă de agrement și spații verzi. Gheorghe Flutur a stat de vorbă cu locuitorii pentru a afla problemele rădăuțenilor. „Principalele lor solicitări sunt fonduri și proiecte pentru anveloparea blocurilor, trasee amenajate pentru copiii care merg la școală, dar în același timp sunt foarte mulțumiți de mâna de gospodar a primarului Bogdan Loghin, care a venit în întâmpinarea lor și a creat deja astfel de spații”, spus Flutur. El a adăugat că ulterior s-a întâlnit cu cetățenii din cartierul Toloaca de Jos din Rădăuți, unde primarul Bogdan Loghin a transformat un teren viran într-un loc de joacă pentru copii. „Aici a fost amenajat un teren de sport, drept pentru care părinții ne-au așteptat foarte bucuroși și au profitat de moment pentru a-și exprima bucuria pentru astfel de investiții. Desigur că zona are un potențial mare de dezvoltare, prin extinderea rețelei de apă și canal și asfaltarea drumurilor”, a spus Gheorghe Flutur. El i-a asigurat pe rădăuțenii din această zonă a municipiului că Bogdan Loghin, în acest mandat, „a făcut minuni” în Rădăuți. „A introdus peste 29 km apă și canal, a asfaltat 39 de străzi de peste 20 km lungime, a amenajat și modernizat școli, a construit un liceu - Liceul Tehnologic, prin proiecte de peste 50 milioane de euro absorbite în acești ani”, a spus Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava. Gheorghe Flutur a subliniat faptul că majoritatea investițiilor au fost realizate prin parteriatul foarte bun care există între el și primarul Bogdan Loghin. „Parteriatul foarte bun între mine și primarul Bogdan Loghin trebuie să continue pentru dezvoltarea Rădăuțiului  Am fost alături de rădăuțeni când au avut nevoie de proiecte de dezvoltare, de ajutoare de încălzire, de infrastructură, iar rădăuțenii știu foarte bine acest lucru”, a transmis Gheorghe Flutur.  

Tot în această seară, Gheorghe Flutur și primarul Bogdan Loghin au mers și în cartierul Mihai Viteazul unde, în zona blocurilor de garsoniere, se asfaltează alei și terenurile dintre blocuri, urmând să fie amenajate parcări. „Răsplata pentru eforturile depuse de administrația liberală este bucuria locuitorilor zonei și cuvintele de mulțumire din partea oamenilor care trăiesc acolo. Unii din ei au solicitat sprijin prin asociațiile de proprietari pentru izolarea termică sau izolarea acoperișurilor, pentru a rezolva infiltrațiile în blocuri.

Astfel de întâlniri oferă un prilej foarte bun de a ne da seama care sunt problemele reale ale rădăuțenilor și ceea ce este cu adevărat important este că, rând pe rând, toate se rezolvă de administrație locală în parteneriat cu administrația publică județeană. Bravoooo primarului Bogdan Loghin!!”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur la Rădăuți: Parteriatul foarte bun între mine și primarul Bogdan Loghin trebuie să continue pentru dezvoltarea Rădăuțiului.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur la Rădăuți: Parteriatul foarte bun între mine și primarul Bogdan Loghin trebuie să continue pentru dezvoltarea Rădăuțiului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei