Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 1 (8530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maia Morgenstern și Carmen Tănase, pe scena suceveană, în spectacolul „De toți pereții (Totul se transformă)”

Joi, 4 Ianuarie 2024 (12:57:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc miercuri, 14 februarie 2024, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „De toți pereții (Totul se transformă)”, în care vor evolua mari artiști ai scenei românești.

Vor urca pe scenă și vor prezenta o comedie provocatoare, cu răsturnări de situații, actorii Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu și Mircea Rusu.

După cum spun organizatorii spectacolului, personajele din piesă sunt „abil caracterizate, iar publicul se poate regăsi în tipologia lor”. „Sunt în conflict două vecine – Tora (Maia Morgenstern) și Cora (Carmen Tănase), care locuiesc într-un duplex cu grădină. Tora, o femeie divorțată, cu pretenții intelectuale, își dorește autoizolarea de Cora, o asistentă medicală pensionară care locuiește cu fiul ei, Vigo (Vlad Zamfirescu). În viața Torei intervine și fostul soț (Mircea Rusu), certat cu tânăra iubită pentru care a părăsit mariajul. Situațiile sunt inspirate din realitatea curentă, încărcate de umor și fină ironie, cu trimitere tematică privind comunicarea între oameni cu destine diferite, relațiile de cuplu, cât și cele părinte – copil”, spun organizatorii.

Scenografia este semnată de Imelda Manu. Regizorul-actor Vlad Zamfirescu „urmărește ca elementul teatral de bază al reprezentației să fie actorul și reușește pe deplin”. Asistent regie: Mădălina Ciupitu. Autor: Alexandru Popa.

Nu ratați un spectacol cu multe momente comice, dar, pe alocuri, și dramatice, un spectacol în care cei ce privesc din sală se pot regăsi în personajele de pe scenă. „De toți pereții (Totul se transformă)” este „oglinda” unei realități cunoscute de toți. Bilete se pot achiziționa de pe https://proticket.ro/ (140 de lei un bilet) și de la Casa de Cultură a Sindicatelor, telefon: 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maia Morgenstern și Carmen Tănase, pe scena suceveană, în spectacolul „De toți pereții (Totul se transformă)”.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maia Morgenstern și Carmen Tănase, pe scena suceveană, în spectacolul „De toți pereții (Totul se transformă)”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei