Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 298 (8522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanca Ancuța Bodnar împreună cu Simona Radiș, colega sa de barcă, sunt câștigătoarele trofeului „Sportivul anului 2023” în Ancheta Gazetei Sporturilor

Marţi, 19 Decembrie 2023 (09:15:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca Ancuța Bodnar (25 de ani) și botoșăneanca Simona Radiș (24 de ani), campioane mondiale și europene în proba de dublu vâsle, au primit trofeul „Sportivul Anului” 2023 în cantonamentul lotului de canotaj care se desfășoară în această perioadă în Italia, în localitatea Piediluco.

Cele două canotoare au realizat „dubla” în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor după ce și-au adjudecat trofeul de 3,5 kilograme și în urmă cu doi ani.

Campioane olimpice, mondiale și europene, Radiș și Bodnar au la activ 26 de victorii consecutive, fiind neînvinse din 2019!

„Ne bucură fiecare trofeu pe care-l primim. Ne dă un plus de încredere și o motivație pe mai departe. Ne dorim să fie un an excepțional atât pentru noi, cât și pentru canotajul românesc. Ne dorim foarte mult să obținem medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris. Să ne reconfirmăm valoarea, ne dorim foarte mult să doborâm și recordul mondial pentru că este singurul care ne lipsește din palmares”, a declarat pentru gsp.ro Ancuța Bodnar.

Pe locul al doilea în ierarhia întocmită de Gazeta Sporturilor se află barca feminină de 8+1, campioană europeană și mondială, care are în componență alte trei canotoare din județul Suceava, este vorba de Magdalena Rusu, Maria Tivodariu și Roxana Anghel. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Ancuța Bodnar împreună cu Simona Radiș, colega sa de barcă, sunt câștigătoarele trofeului „Sportivul anului 2023” în Ancheta Gazetei Sporturilor.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanca Ancuța Bodnar împreună cu Simona Radiș, colega sa de barcă, sunt câștigătoarele trofeului „Sportivul anului 2023” în Ancheta Gazetei Sporturilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei