Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 287 (8511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Realizată de Simion Tehnoconstruct

Noua sală de sport a Școlii de Jandarmi Fălticeni, dată în folosință odată cu probele de admitere a peste 500 de candidați

Miercuri, 6 Decembrie 2023 (21:07:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de joi, 7 decembrie, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni dispune de o sală de sport nouă, modernă, multifuncțională, cu tribune, unde vor avea loc atât probele de admitere, cât și antrenamentele elevilor jandarmi.

Lucrarea, realizată de firma Simion Tehnoconstruct, cu bani alocați de la bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, a fost recepționată miercuri, 6 decembrie și dată în folosință chiar de a doua zi, odată cu începerea  probelor de admitere a peste 500 de candidați.

 

„Pentru a le cere să fie foarte buni, trebuie să le oferi și condiții”

 

La recepția sălii de sport a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni a fost prezent atât actualul comandant, Tudor Vladimirescu, cât și predecesorul său, actualul șef al Jandarmeriei Suceava, generalul de brigadă Ionel Postelnicu, cel care a inițiat realizarea investiției.

„Totul a pornit de la necesitatea de a avea o sală de sport modernă, pentru a deservi cei peste 300 de elevi jandarmi. Pentru mine este o mare bucurie să văd că s-a finalizat un spațiu de pregătire strict necesar, care permite și desfășurarea probelor de admitere, pentru care eram nevoiți să apelăm la ajutorul primăriei, să ne pună la dispoziție alte spații, unde să facem pregătirile necesare și să se deruleze probele. Acum e mai ușor de parcurs această etapă, toată lumea se bucură de această investiție, dar mai ales elevii, viitorul Jandarmeriei Române, cărora li se pun la dispoziție condiții mai bune de pregătire. Pentru a le cere să fie foarte buni, trebuie să le oferi și condiții”, a explicat generalul Ionel Postelnicu, care a mulțumit directorului general al Companiei Naționale de Investiți, Manuela Pătrășcoiu, pentru sprijinul acordat în realizarea sălii de sport pentru elevii jandarmi.

În același timp, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, Ionel Postelnicu, a menționat că își dorește să vadă realizat la Suceava și un alt proiect foarte important, unic în țară – o sală de pregătire fizico-tactică pentru jandarmi, cu poligon subteran.

 

Sală de sport multifuncțională, cu tribună, vestiare și grupuri sanitare

 

Sala de sport a Școlii de Jandarmi Fălticeni este prevăzută cu tribună cu 102 locuri, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice, având o suprafață construită de 1.046 mp și o suprafață desfășurată de 1.270 mp. Zona de primire este dotată cu o ușă rotativă cu rol de tampon termic. Încălzirea este asigurată pe gaz metan, cu cazan în condensație, în vreme ce pentru apă caldă producția este suplimentată cu agent termic de la patru panouri solare.

Sala de sport este dimensionată pentru practicarea antrenamentelor și meciurilor de baschet, tenis, volei, cu suprafață de gardă aferentă fiecărui sport în parte. Tocmai de aceea terenul de sport este dotat cu coșuri de baschet fixe, cu braț mobil, prinse de structură, cu suport pentru montarea fileului de tenis, volei, dar și porți, pentru practicarea minifotbalului.

Suprafețele vitrate din jurul terenului sunt protejate cu plasă sportivă de protecție, prinsă de structura de rezistență.

Sala de sport este dotată cu vestiare (separate pe sexe/echipe), vestiare pentru profesori/ arbitri, dușuri și grupuri sanitare, precum și un cabinet de prim ajutor.

Pardoseala sălii de sport este realizată din covor sintetic modular, cu strat de absorbție a șocurilor, rezistent la abraziune și la impact, cu marcaje pentru baschet, volei și tenis de câmp. Pentru vestiare, spatiile de legătură și zona de tribuna pardoselile sunt din covor PVC, cu proprietăți antiseptice și anti-alunecare, în vreme ce finisarea pardoselilor în zonele umede (ex. dușuri, grupuri sanitare) s-a făcut cu materiale ceramice antiderapante și tratate împotriva microorganismelor.

În Fălticeni, firma de construcții Simion Tehnoconstruct a predat la cheie și prima creșă verde din România, finalizată în timp record, precum și blocul ANL pentru tineri cu finisaje de lux, lift și adăpost civil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua sală de sport a Școlii de Jandarmi Fălticeni, dată în folosință odată cu probele de admitere a peste 500 de candidați.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noua sală de sport a Școlii de Jandarmi Fălticeni, dată în folosință odată cu probele de admitere a peste 500 de candidați5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei