Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 238 (8462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5756 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victorii pe linie pentru tinerii handbaliști de la CSU Suceava

Marţi, 10 Octombrie 2023 (16:49:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Handbaliștilor de la CSU Suceava le-a mers din plin în ultimele zile, câștigând toate meciurile în care au fost implicați în cadrul campionatelor naționale. Dacă echipa mare, antrenată de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, a câștigat cu 39-30 duelul cu CSM Sighișoara din cadrul Ligii Naționale, confruntarea echipelor de tineret ale celor două grupări a fost tranșată la fel de clar de către universitari, cu scorul de 41-27, la finalul unui meci în care portarul Dragoș Padovei, cu 10 intervenții, și Codrin Radu, cu 9 goluri, au fost cei mai buni jucători ai echipei pregătită de Vasile Boca. Formația suceveană ocupă primul loc în ierarhia la zi a Seriei A, având punctaj maxim după trei runde.

CSU Suceava - tineret: Dragoș Podovei (10 intervenții), Ştefan Leonte, Răzvan Rîpă – Codrin Radu (9 goluri), Sorin Grigore (7), Alexandru Focșăneanu (6), Codrin Dascălu (6), Iulian Roșu (4), Teodor Ilucă (4), Bogdan Niculaie (3), Andrei Rață (1), Alexandru Reuț (1), Ionuț Pășcuț și Teodor Moșneagu.

În ce-i privește pe juniorii I, au înregistrat patru victorii din patru meciuri disputate în acest sezon al Campionatului Național. În ultimul joc, handbaliștii pregătiți de Vasile Boca s-au impus categoric, cu 55-31 (30-12), pe terenul celor de la LPS Piatra Neamț. Cel mai bun jucător de pe teren a fost universitarul Teodor Ilucă, care a înscris nu mai puțin de 24 de goluri.

CSU Suceava – juniori I: Răzvan Rîpă, Ștefan Leonte – Teodor Ilucă (24), Emanuel Șerban (13), Ionuț Pășcuț (9), Andrei Rață (3), Teodor Moșneagu (3), Bogdan Niculaie (2), Codrin Dascălu (1).

Victorii pe linie în ediția de campionat 2023-2024 are și formația de juniori II a Clubului Sportiv Universitar din Suceava. Echipa antrenată de Ioan Tcaciuc a câștigat cu scorul de 32-26 pe terenul celor de la LPS Suceava, în derby-ul primelor două clasate în Seria F.

CSU Suceava – juniori II: Adrian Mircea, Alessio Hălanduț, Alexandru Haluca - Adrian Condrea (10 goluri), Rareș Ostafe (8), Nicolas Zapodianu (3), Alexandru Țivichi (3), Iustinian Dănilă (2), Alexandru Radu (2), Daniel Popovici (2), Ianis Chiruț (1), Iulian Lupu (1), George Alexandru, Andrei Marcu, Cosmin Mujdei, Ionuț Babiuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victorii pe linie pentru tinerii handbaliști de la CSU Suceava.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victorii pe linie pentru tinerii handbaliști de la CSU Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei