Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 238 (8462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ceauşescu conduce gimnastica României!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poate că ar trebui să vă cer scuze că reiau la doar câteva zile distanţă subiectul acesta, dar zău că mă apasă foarte tare, pentru că m-am săturat de minciună, de fals, de fraudă, precum şi de a fi luat de fraier de toţi neisprăviţii şi nechemaţii care au năpădit lumea sportului românesc, desigur pe bază de mânăreli politice. Aşa ne-am pricopsit la fotbal cu o panaramă caBurleanu care până să ajungă preş. la FRF nu văzuse din apropiere în viaţa lui un teren de fotbal normal. Aşa am ajuns ca un nepricopsit că Petrache, alt bolnav de funcţii, să ducă rugbyul românesc în fundul prăpastiei, dar să ne aburească cu prezenţa la Mondiale (unde am bătut recordul mondial de puncte încasate!). Ultima golănie s-a petrecut cu gimnastică: de unde în urmă cu vreo două decenii câştigam cu echipa titlurile mondiale, iar fetele câştigau şi la individual compus şi la mai toate probele pe aparate aur după aur, acum ajungem să ne bucurăm de un loc... 10 la Campionatul Mondial! Locul în sine nu-i nenorocire, că ne-am obişnuit cu clasarea de tot râsul. Nenorocire e că oficialii români, cu ajutorul câtorva lingăi din presă, ne prezintă (şi) catastrofa asta ca o pe o mare realizare! Fiindcă, zic lingăii, ne asigurăprezența la Olimpiadă, unde e drept că n-am mai călcat de vreo 11 ani! În fruntea Federaţiei de Gimnastică se afla o individănumită Carmencita Constantin, pripăşităacolo la o comandă de partid. Dincolo de "vocea şi talentul ei" o mai recomandă şi prezenţa la UE timp de vreo 7 ani în nu ştiu ce comisie pentru mediu! A, da, mai e şi arbitru de gimnastică. După calificarea aia catastrofalăcu echipa, România a mai obţinut un loc 23 (din 24!) la individual compus şi un loc 4 în singura finală pe aparate la care am avut o prezenţă. Ruşine mondială, nu performanțe! Însă ăştia educaţi în spiritul raportărilor false din vremea lui Ceauşescu se vede că "n-or muritu, ci doar niţel s-or hodinitu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceauşescu conduce gimnastica României!.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ceauşescu conduce gimnastica României!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei