Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 218 (8442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un motociclist cu numere și permis de conducere false, prins după ce polițiștii l-au somat cu pistolul

Duminică, 17 Septembrie 2023 (15:04:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de poliție de la Serviciul Rutier Suceava, care acționa în control trafic sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16.00, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, în zona Păltinoasa, a luat urma unei motociclete Honda care rula spre Gura Humorului și care avea aplicat un număr de circulație provizoriu despre care ”ochiul” polițiștilor a anticipat că ar fi false, de pe alt autovehicul.

Echipajul s-a deplasat în spatele motocicletei până la intrarea în Gura Humorului, unde, în dreptul stației Petrom, a efectuat semnal regulamentar de oprire.

Motociclistul a oprit, a coborât de pe ghidon și a încercat să fugă pe jos.

Polițiștii au reacționat imediat și au plecat în urmărire iar un agent a trecut la somațiile legale, cu pistolul din dotare. În scurt timp suspectul a fost imobilizat și încătușat.

În urma percheziționării, polițiștii au aflat că au de a face cu un tânăr de 28 de ani, din Pârteștii de Jos, care avea asupra sa un permis de conducere ucrainean.

Tânărul a fost dus la Poliția orașului Gura Humorului, pentru continuarea cercetărilor.

Prima constatare a fost că permisul nu prezinta elemente de siguranță tipice pentru permisele de conducere eliberate de autoritățile Ucrainene, fiind contrafăcut (fals). Baza de date a indicat ulterior că tânărul are permis de conducere românesc dar că acesta figurează ca suspendat pentru alte infracțiuni la regimul rutier.

În baza de date a Poliției Române a fost verificată și motocicleta marca Honda, care, deloc surprinzător, nu era înmatriculată și nici autorizată provizoriu pentru a circula pe drumurile publice. Numărul de înmatriculare montat pe motocicletă era de pe alt autovehicul.

Tânărul a fost verificat și cu etilotetsul, nefiind băut.

Chiar și așa, când au tras linie, polițiștii au deschis dosar penal pentru un noian de infracțiuni la regimul rutier, respectiv „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „falsul material în înscrisuri oficiale”, și „uzul de fals”, ultimele infracțiuni fiind legate de așa-zisul permisul de conducere ucrainean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un motociclist cu numere și permis de conducere false, prins după ce polițiștii l-au somat cu pistolul.
 Vizualizări articol: 2970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un motociclist cu numere și permis de conducere false, prins după ce polițiștii l-au somat cu pistolul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei