Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 218 (8442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ne vom bucura mai mult

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-am comentat cât s-ar fi cuvenit ultimele două apariţii ale comicilor vestiţi ai gazonului care dau spectacole după intonarea oarecum nemeritatăa Imnului de Stat, întrucât ar fi însemnat să recurg la vulgarităţi. Sunt însă sigur că şi dumneavoastră aţi apreciat în egală măsură ceea ce ne-a fost dat tuturor să vedem şi să pătimim. Câteva lucruri îmi rămân şi acum neclare, aşa cum mi-au fost pentru o bună bucată de timp. Bunăoară: cine i-a spus lui Stanciu că e fotbalist? Şi de ce atâţia şi atâţia au pus botul şi l-au tratat ca atare? Reiau o mai veche obsesie de-ale mele: poțispune căşi Stanciu,şi M'Bappe,şi Messi,şi Modric au aceeaşi meserie? Adică şi ăsta,şi ăia sunt fotbalişti profesionişti (i-am ales pe toţi purtătorii tricoului cu numărul 10!)? E numărul creatorului, al coordonatorului de joc, al play maker-ului, al "creierului echipei". Mă faceţi să râd. Care creier în cazul lui Stanciu? Pe care nu l-a dus mintea să stea locului şi să-l lase pe vreunul mai breaz să bată penalty-ul, că doar tot berbecul ăsta ne-a îngropat şi în 2018, în campania pentru Mondial, şi tot cu un penalty bătut ca tontul! Dar selecţionerul ăsta serios nevoie mare şi adânc în tot ce spune catac-su, ăsta n-a avut pornit neuronul care să-l facă să-i interzică lui Stanciu să se apropie de 11 m? Vă rog să nu recurgeţi nici la argumentul salariului, fiindcă şi aici am argumentul de necombătut: pe fotbalistul român, oricum s-ar numi, cu oricât de puţin l-ai plăti, tot este ilogic de mult, raportat la ce produce. În timp ce pe ăia de mai sus, oricât de mult i-ai plăti, ei tot aduc profit, adesea de ordinul sutelor de milioane. Vreo lună ne-am liniştit: naţionalae în pauză, iar în cupele europene joacă doar fotbalişti, deci nu şi echipe din România. Nu-i mai bine aşa? Ne vom bucura doar de spectacol, fără să ne mai facem draci din cauza neisprăviţilor noştri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ne vom bucura mai mult.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ne vom bucura mai mult5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei