Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 95 (8319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurență la angajări în Spitalul de Urgență Suceava: 86 de candidați pentru 23 de locuri. Pentru un post de autopsier sunt 12 candidați pe loc

Miercuri, 26 Aprilie 2023 (13:21:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava se bucură de interes, având în vedere că salarizarea în sistemul sanitar este mai bună decât în alte domenii de activitate. La concursul pentru angajare de personal fără studii superioare concurența este de la un candidat/ loc pentru singurul post de băiaș la secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, până la 12 candidați/ loc pentru postul de autopsier debutant la Laboratorul de Anatomie Patologică. Pentru ocuparea a 23 de posturi vacante, dintre care 22 sunt sunt pentru persoane care au absolvit 8 clase și unul cu studii liceale, s-au înscris 86 de candidați. Pentru cele 8 posturi vacante de infirmier s-au înscris 30 de candidați, pentru un post de brancardier la secția Neurologie sunt înscriși 5 candidați; pentru două posturi de îngrijitor-supraveghetor la Psihiatrie sunt 14 candidați și pentru 10 posturi de îngrijitor sunt 24 de candidați.

Posturile de infirmier sunt pentru secțiile Obstetrică- Ginecologie, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie; ORL, Oftalmologie, Oncologie, Pediatrie și Boli infecțioase. Cele de îngrijitor sunt la Psihiatrie, Nefrologie, Gastroenterologie, Ortopedie, Urologie, Neurologie, Chirurgie generală, Boli infecțioase, Pediatrie și la Serviciul Sterilizare.

La selecția dosarelor, dosarele tuturor candidaților au fost admise, astfel că în ziua de 2 mai se vor prezenta la următoarea etapă, la  proba scrisă, iar cei care vor obține punctajul de promovare vor susține pe 8 mai proba de interviu. Rezultatele finale vor fi afișate în ziua de 12 mai a.c..

Pentru posturile de infirmier candidații au avut nevoie să fi efectuat  un curs de specialitate și să aibă 6 luni vechime în activitate. Bibliografia pentru concurs este comună, posturile urmând să se ocupe pe baza notei finale, după proba scrisă și interviu, și în ordinea opțiunilor trecute pe fișa de înscriere la concurs.

La înscriere tuturor candidaților li s-a solicitat certificat de integritate, care atestă că nu se află în baza de date a poliției cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurență la angajări în Spitalul de Urgență Suceava: 86 de candidați pentru 23 de locuri. Pentru un post de autopsier sunt 12 candidați pe loc.
 Vizualizări articol: 2002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concurență la angajări în Spitalul de Urgență Suceava: 86 de candidați pentru 23 de locuri. Pentru un post de autopsier sunt 12 candidați pe loc5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei