Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 306 (8223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

An de senzație pentru Clubul Sportiv Universitar din Suceava la nivel juvenil

Vineri, 30 Decembrie 2022 (13:22:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Sportiv Universitar din Suceava este recunoscut pentru atenția pe care o acordă creșterii și formării tinerilor handbaliști, antrenorii Vasile Boca, Ioan Tcaciuc și Bogdan Șoldănescu fiind renumiți pentru dedicarea pe care o oferă sportivilor. Iar această strategie se dovedește a fi una câștigătoare, CSU din Suceava devenind în sezonul 2021-2022 cea mai titrată grupare din țara noastră la nivel juvenil, după aurul cucerit de juniorii II și argintul câștigat de formațiile de juniori I și III ale clubului la campionatele naționale. Ca urmare  acestor performanțe, gruparea suceveană a ajuns să aibă o reprezentare masivă la loturile naționale. Astfel, nu mai puțin de 9 „universitari” au fost chemați la ultima acțiune a lotului național de tineret, în vreme ce alți 4 juniori ai clubului s-au întors recent de la un turneu din Spania, unde au evoluat sub „tricolor”. Să recunoaștem, este un motiv de mândrie ca un club mic, din provincie, să dea căpitanii echipelor naționale de tineret și de juniori ale României, este vorba de Daniel Stanciuc și Codrin Dascălu. Iar lucrul cel mai important acești tineri jucători crescuți în propria pepinieră încep să fie cooptați, ușor ușor, în lotul primei echipe a clubului. Cătălin Zarițchi, Dragoș Podovei, Andrei Bruj, Codrin Radu, Sorin Grigore, Alex Focșăneanu sau deja consacratul Daniel Stanciuc, cu toții jucători aflați încă la vârsta junioratului, au fost aruncați în actualul sezon de antrenorul Petru Ghervan în focurile Ligii Zimbrilor, demonstrând că au un viitor frumos în handbal.

Așadar, a fost un an 2022 remarcabil pentru juniorii „universitari”, care au muncit enorm sub comanda antrenorilor, beneficiind de susținerea părinților și de sprijinul conducerii Clubului Sportiv Universitar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului An de senzație pentru Clubul Sportiv Universitar din Suceava la nivel juvenil.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
An de senzație pentru Clubul Sportiv Universitar din Suceava la nivel juvenil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei