Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 295 (8212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schema de examinatori pentru permis de conducere a fost completată cu trei noi agenți de poliție

Joi, 15 Decembrie 2022 (13:47:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a anunțat că din data de 15 decembrie în cadrul Compartimentului Regim Permise de Conducere și Examinări își desfășoară activitatea trei noi agenți de poliție, care sunt examinatori atestați pentru categoria B. Acestora li se alătură și ofițerul de poliție Cosmin-Vasile Butnariu, împuternicit și el recent la comanda Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

S-a ajuns astfel la un total de 7 examinatori, agenți de poliție atestați pentru categoria B, dintre care doi sunt atestați și pentru categoriile C, CE, iar unul și pentru categoria D.

Schema a fost așadar în parte completată, ceea ce ar urma să aducă timpi mai reduși pentru examinarea la proba de traseu.

 ”Conducerea serviciului a analizat situația existentă și a dispus măsuri în vederea eficientizării serviciului, printre care menționăm faptul că sunt și vor mai fi suplimentate locuri în vederea programării la proba practică a candidaților, în primă fază fiind prioritari în vederea ocupării acelor locuri (în limita disponibilităților) candidații cărora le expiră dosarul de examinare curând și care nu au avut mai mult de 1-3 șanse la o examinare pe parcursul unui an”, a transmis Prefectura Suceava.

Timpii de așteptare sunt de 33 zile în cazul operațiunilor de înmatriculare definitivă/transcriere, eliberare duplicat certificat de înmatriculare, 32 de zile în cazul operațiunilor de radiere; 18 zile în cazul operațiunilor de autorizare provizorie.

Pe linie de permise de conducere, în luna noiembrie a acestui an au fost examinați 882 de candidați, din care  505 au fost admiși iar 377 respinși.

Procentul de promovabilitatea fost de42,72%proba teoretică și56,82%la probapractică.

Prefectul Alexandru Moldovan a anunțat că sunt continuate demersurile inițiate în vederea completării schemei de personal a serviciului, în ultima perioadă Compartimentul Înmatriculări beneficiind de aportul unui nou ofițer de poliție și al unui angajat la sectorul confecționare plăcuțe de înmatriculare, post ce a fost neglijat și lăsat neocupat din anul 2012. Totodată, se află în parcurs procedural transferul unui ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean pentru postul de Șef Compartiment Permise de Conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schema de examinatori pentru permis de conducere a fost completată cu trei noi agenți de poliție.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schema de examinatori pentru permis de conducere a fost completată cu trei noi agenți de poliție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei