Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 295 (8212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanul Alex Rață a contribuit din plin la calificarea campioanei României în play-off-ul Cupei CEV la volei masculin

Joi, 15 Decembrie 2022 (17:40:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu suceveanul Alexandru Rață în mare formă, campioana României, Arcada Galați, s-a calificat în play-off-ul Cupei CEV la volei masculin. Învingători în deplasare cu 3-1 în fața finlandezilor de la Savo Volley Kuopio, gălățenii au câștigat cu același scor și returul disputat la mijlocul acestei săptămâni, în Sala Dunărea. Arcada s-a impus cu 3-1 (25-15, 28-30, 25-18, 25-21), la capătul unui meci în care Alexandru Rață a reușit nu mai puțin de 9 puncte.

Arcada: Malescha (18), Rață (9), Bala (7), Sobirov (7), Smits (6), Madsen (5), Butnaru (4), Lescov (3), Magdaș (2), Talpă (2), Bartunek (2), Kantor (libero), Cristudor (libero).

Echipa antrenată de Sergiu Stancu va avea însă o misiune foarte dificilă în „dubla” decisivă pentru accederea în sferturi, urmând să se confrunte cu formația Bluenergy Daiko Volley Piacenza. Gruparea italiană are în componență o serie de jucători foarte valoroși, precum ridicătorul campioanei olimpice, Brizard, campionul mondial Yuri Romano, dar și alți giganți ai voleiului, precum brazilianul Leal sau cubanezul Simon.

La cei doar 22 de ani ai săi, Alexandru Rață este dublu campion național și câștigător al Cupei României cu Arcada Galați. Crescut într-o familie de sportivi de performanță, atât tatăl, Sorin, cât și mama, Elena, practicând în tinerețe cu succes atletismul, Alex a fost descoperit la LPS Suceava de profesorul Tudor Orășanu, cu care a și jucat mai apoi la echipa locală de seniori, CSM.

În paralel cu sportul, Alexandru Rață urmează cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Alex Rață a contribuit din plin la calificarea campioanei României în play-off-ul Cupei CEV la volei masculin.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Alex Rață a contribuit din plin la calificarea campioanei României în play-off-ul Cupei CEV la volei masculin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei