Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 136 (8053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cozi de aproape 20 de kilometri, până aproape de Grănicești, la ieșirea din țară

Luni, 13 Iunie 2022 (10:24:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cozi cum nu s-au mai văzut niciodată s-au creat în ultimele zile pe sensul de ieșire din România, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret. Luni dimineață, cozile ajungeau până aproape de Grănicești, adică pe o lungime de circa 20 de kilometri. Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a spus că problema nu este la instituțiile statului, ci la comisionarii vamali și brokerii care și-au sistat activitatea de Rusalii. ”Vorbim de o situație extraordinară, respectiv infrastructura existentă și de faptul că în acest weekend de Rusalii brokerii și comisionarii vamali și-au luat liber, atât pe partea noastră, cât și, surprinzător, pe partea ucraineană, deși la ei nu știu dacă erau sărbători. În plus, avem un număr excepțional de tiruri care tranzitează punctul de trecere a frontierei Siret”, a arătat Alexandru Moldovan. Prefectul de Suceava a precizat că în ciuda tuturor eforturilor făcute situația nu a putut fi evitată. ”Din ce am fost informat s-au și suplimentat oamenii la structurile noastre, inclusiv s-au suplimentat oamenii la Rutieră, la Jandarmerie, inclusiv de la ISU și Poliția de Frontieră. Nu au fost sincope din cauza lipsei de personal sau a numărului de fluxuri deschise pe sensul de ieșire din țară”, a mai menționat Alexandru Moldovan. Prefectul de Suceava a precizat că în ceea ce privește transporturile umanitare și bunurile perisabile acestea au circulat, deoarece au prioritate absolută. ”Într-adevăr, mașinile ajungeau undeva în Grănicești (n.r. - la 20 de kilometri de vamă), dar acum lucrurile s-au îmbunătățit în mod clar și inclusiv față de ieri s-au îmbunătățit, dar eu sper ca de mâine dimineață (n.r. – marți, 14 iunie), când brokerii și comisionarii vamali își vor relua activitatea, aceste cozi să revină într-un făgaș normal, dar ele vor exista în continuare”, a concluzionat Alexandru Moldovan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cozi de aproape 20 de kilometri, până aproape de Grănicești, la ieșirea din țară.
 Vizualizări articol: 2439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cozi de aproape 20 de kilometri, până aproape de Grănicești, la ieșirea din țară5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei