Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 272 (7884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Joi, la Orizont

Doi călători s-au luat la bătaie într-un autobuz TPL, fiind solicitată intervenția Poliției

Vineri, 19 Noiembrie 2021 (12:10:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incient mai neobișnuit s-a petrecut joi, 18 noiembrie, într-un autobuz TPL care circula pe linia 2 din municipiul Suceava. Mai exact, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin apel la 112, de către șoferul autobuzului, despre faptul că două persoane s-au luat la bătaie în autobuzul transport public local, cu numărul de înmatriculare SV-12-UOI, care se afla în stația Orizont.

Imediat, acolo s-a deplasat o patrulă auto, care a găsit un bărbat imobilizat pe un scaun de către alți călători, precum și o femeie, care a recunoscut că l-a lovit pe respectivul, cu palma peste față, după ce a fost atacată fizic și verbal de către tânărul „care face pe nebunul”.

„Veneam de la Gară și am vrut să cobor la Orizont, pe ușa de la mijloc, când a venit înspre mine și m-a călcat pe picior. M-am dat deoparte, să-i fac loc, iar a venit și m-a călcat, spunând că el coboară și nu are loc. I-am spus să aibă răbdare, că și eu cobor, s-a dat mai în spate și am auzit ceva, dar nu am știut ce face, până nu mi-a zis un călător – <Vedeți că vă scuipă doamnă!>. Nu s-a mulțumit cu asta, a început să mă facă în toate felurile, să mă batjocurească, cu fel de fel de injurii pînă când nu am mai răbdat și l-am pocnit cu palma peste față. Nu știu ce ar mai fi făcut, dacă nu se băgau rapid niște bărbați din zona Gării, care l-au imobilizat pe un scaun, fără să-l lovească sau altceva, pînă când a venit Poliția”, a povestit femeia implicată în incident.

Tânărul care nu necesită îngrijiri medicale după ce a fost pălmuit de victima agresiunii sale verbale și fizice, nici după ce au sărit alți călători să-l imobilizeze, și-a cerut scuze și a declarat Poliției că momentan nu dorește să depună plângere scrisă, întocmindu-se în acest sens proces- verbal de constatare.

Totuși, incidentul fiind înregistrat la Poliției, cercetările în cauză urmează a fi continuate de către lucrători din cadrul Compartimentului Proximitate pentru savârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, faptă prev. și ped. de art. 193 alin. 1 din Codul Penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi călători s-au luat la bătaie într-un autobuz TPL, fiind solicitată intervenția Poliției.
 Vizualizări articol: 2575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi călători s-au luat la bătaie într-un autobuz TPL, fiind solicitată intervenția Poliției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei