Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 242 (7854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanț concurs directori de școli: 8 absenți „nemotivat” și 5 candidați care vor susține proba scrisă într-o sesiune specială, din cauza infecției cu SARS-CoV-2

Vineri, 15 Octombrie 2021 (14:05:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

287 de cadre didactice sucevene au susținut vineri, 15 octombrie, proba scrisă a concursului pentru ocuparea unui post de director școlar. Opt candidați au absentat „nemotivat” și, conform legislației actuale, nu mai pot să susțină această probă. Alte cinci cadre didactice s-au înscris pentru sesiunea specială a probei scrise, din cauza infecției cu SARS-CoV-2, probă ce va avea loc, probabil, joi, 28 octombrie 2021, conform datelor furnizate de Ministerul Educației.

 

Examenul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat s-a desfășurat la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, a început la ora 10:00 și a durat două ore. Nici un candidat nu a fost eliminat din examen. Inspectorul școlar general adjunct, prof. Ioan DumitruPuiu, ne-a spus că examenul s-a desfășurat în condiții normale, fără incidente. „A fost un examen echilibrat, cu emoții pentru candidați, la care s-au asigurat toate condițiile, în conformitate cu normele sanitare actuale. Noi vom avea program și sâmbătă, de la ora 9:00-12:00, și duminică, în același interval, pentru a sta la dispoziția candidaților care au anumite întrebări, nemulțumiri, contestații”, a mai spus inspectorul școlar general adjunct, prof. Ioan DumitruPuiu.

 

·       272 de posturi scoase la concurs

 

În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi au vizat capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul au vizat reglementările legale din bibliografia de concurs. Inițial, au fost validate 300 de dosare ale candidaților suceveni care își doresc ocuparea unei funcții vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

În sesiunea 2021, au fost scoase la concurs 272 de posturi, 217 posturi de director și 55 de posturi de director adjunct. Contestațiile se depun electronic la adresa registratura@ismb.ro, în perioada 15 – 17.10.2021 și se soluționează în perioada 18 – 20.10.2021. Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate pe 20 octombrie, urmând ca interviurile să se desfășoare în perioada 15 noiembrie - 8 decembrie 2021. Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă și proba de interviu). Rezultatele finale ale concursului vor fi validate în data de 17 decembrie, urmând ca numirile în funcție să aibă loc începând cu 10 ianuarie 2022, debutul semestrului al doilea al anului școlar 2021-2022.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bilanț concurs directori de școli: 8 absenți „nemotivat” și 5 candidați care vor susține proba scrisă într-o sesiune specială, din cauza infecției cu SARS-CoV-2.
 Vizualizări articol: 2139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bilanț concurs directori de școli: 8 absenți „nemotivat” și 5 candidați care vor susține proba scrisă într-o sesiune specială, din cauza infecției cu SARS-CoV-25.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei