Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 242 (7854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Ioan Stan este o trompetă locală pusă de PSD să mă atace, un anonim președinte de filială județeană

Vineri, 15 Octombrie 2021 (13:15:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreședintele PNL și liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a reacționat cât se poate de dur la atacurile la adresa sa venite din partea președintelui PSD Suceava, Ioan Stan, care i-a transmis acestuia că mai bine ar lăsa politica „așa-zis mare” și și-ar întoarce privirea către județ. În replică, Gheorghe Flutur a spus că a observat că pe cei din PSD îi doare amarnic adevărul atunci când le dovedește că sunt lași și au un limbaj dublu. „Au dat jos un Guvern și nu își asumă guvernarea, pentru că nu ar vrea să se erodeze. Acum este momentul ca o lume întreagă să vadă că cei de la PSD sunt lași și iresponsabili. Au pus o trompetă locală să mă atace, pe anonimul președinte al PSD Suceava, de care aproape nimeni nu a mai auzit în ultima vreme. Este vorba despre Ioan Stan, care a devenit un papagal care doar semnează articole venite de la centru”, a declarat Gheorghe Flutur. El a precizat că vrea să le transmită celor care îi scriu comunicatele lui Ioan Stan că în județul Suceava, acesta și filiala județeană pe care o conduce sunt cunoscuți ca „frânari ai dezvoltării județului”. Liderul PNL Suceava a amintit că „dezastrosul” program al PSD „Suceava - utilități și mediu”, prin care social-democrații au îngropat pentru 30 de ani nu mai puțin de 60 de primării. Flutur a arătat că în județ sunt 60 de primării care nu au rețele de gaze naturale, așa cum ar fi trebuit să se întâmple prin implementarea acestui program, dar în schimb vor plăti în fiecare an un împrumut colosal de peste 80 de milioane de euro. „Asta este marca PSD. Apoi, au întârziat peste 7 ani construcția șoselelor de centură ale municipiilor Suceava și Rădăuți și a trebuit să vină Guvernul PNL să le finalizeze. Au început un spital la Fălticeni, la Ioan Stan acasă, și a durat 30 de ani până când a venit din nou un Guvern PNL să îl finalizeze”, a mai afirmat președintele PNL Suceava.

·        Flutur: „Te aștept, Ioan Stan, la o discuție față în față și nu te mai ascunde după comunicate de presă scrise de alții”

Gheorghe Flutur consideră că foarte grav este și faptul că proiectul pentru Autostrada A7 a fost făcut de PSD doar până la Pașcani, fiind nevoie să vină PNL pentru a se prelungi traseul până la Suceava și Siret. „Da, Ioan Stan, am mai fost în politica mare și am făcut treabă pentru acest județ. De aceea populația m-a și votat trei mandate de președinte al Consiliului Județean Suceava, iar în fiecare mandat PNL a avut singur majoritatea în deliberativul județean.

M-am întors în politica mare să deblochez autostrada A7 pentru ca Suceava să fie legată de București. Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare să dăm drumul la gaz metan pentru mai multe localități din județul Suceava. Asta în timp ce voi ați păcălit populația cu niște cutii montate la poarta gospodăriilor, pe care le-ați vopsit o dată la patru ani pentru a le fura voturile. Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare pentru a lupta să reducem decalajele între Moldova și celelalte provincii ale țării. Voi ați lăsat Moldova săracă sperând că veți lua voturi din pomeni dată o dată la patru ani”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că având în vedere că vremurile actuale sunt cât se poate de grele, îi invită pe PSD-iști să vină la construcție. „Asumați-vă răspunderea și nu stați prin tufișuri ca niște lași, crezând că veți putea păcăli populația propunând din opoziție verzi și uscate. Și încă ceva. De Dragnea ce mai spuneți? Să vă aduc aminte de când ați semnat cu Stănescu și apoi v-ați internat în spital, asta după ce inițial, de la Dumbrăveni, l-ați propus pe Liviu Dragnea candidat la Președinția României.

Românii trebuie să știe că PNL și-a asumat răspunderea. Te aștept, Ioan Stan, la o discuție față în față și nu te mai ascunde după comunicate de presă scrise de alții”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Ioan Stan este o trompetă locală pusă de PSD să mă atace, un anonim președinte de filială județeană.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur: Ioan Stan este o trompetă locală pusă de PSD să mă atace, un anonim președinte de filială județeană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei