Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 242 (7854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Invincibilă până la kriptonită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În timp ce noi și armenii ne dominam frățește unii pe alții, câte o repriză, tenisul n-a bătut pasul pe loc. Anunțatul meci al unei românce cu o fată cu tată român a fost substituit de un meci între două bieloruse care se vedeau prima dată pe teren într-un meci oficial. Așa cum se întâmplă des în tenisul feminin, o jucătoare și-a propus să fie invincibilă, doar că nu i-a reușit decât pe o porțiune de turneu. Alexandra Sasnovici, numărul 100 fix în clasamentul WTA, a trecut ca o furtună prin 3 tururi, din care două cu câștigătoare de Grand Slam-uri, ceea ce a uimit (iarăși!) lumea tenisului. Speculez că, dacă nu dădea peste conaționala Azarenka, față de care respectul aproape că se suprapunea cu un complex de inferioritate (sau poate avea asupra ei kriptonită de la Lukașenco!), drumul lui Sasnovici s-ar fi putut sfârși cu trofeul în brațe! Am văzut în direct, la 3-4 dimineața, meciurile cu Răducanu și Halep, iar ceea ce reușea fata asta slăbuță pe teren părea ireal. Din păcate, căci m-a făcut să devin suporterul ei în continuare, invincibilitatea asta n-a ținut-o cât pe Răducanu, pe Krejcikova sau pe Ostapenko. Păcat, căci anul acesta la Indian Wells au fost excluse toate mărimile, cel puțin cele actuale: nicio jucătoare din Top 10 în sferturi! S-ar fi potrivit și Sorana aici.

Nu la fel stau lucrurile pe tabloul masculin, era și greu, totuși o surpriză amuțitoare tot am văzut în direct: Medvedev, care avea șansa de a termina anul ca lider ATP, îl conducea pe Dimitrov cu set și dublu break, dar a reușit cumva să piardă meciul! Dacă aș fi conspiraționist m-aș gândi la faptul că sunt vecini, stau amândoi la Monte Carlo, s-or fi înțeles ca oamenii... S-a deschis astfel o mare oportunitate de finală pentru Norrie – Schwartzmann și Dimitrov – Hurkacz. Din partea cealaltă ar putea apărea în finală un favorit, căci Tsitsipas și Zverev sunt încă în turneu. Neamțul a jucat și el un meci incredibil cu Murray, căruia îi mai lipsește destul de puțin ca să se bată cu șanse cu oricine. Probabil un rezultat mare l-ar debloca. Cât despre Zverev, cred că nici el nu știe cum a scăpat în câștigător după ce ar fi putut strânge vreo două game-uri pierdute numai din smash-uri trimise în fileu sau peste un metru afară, plus unul lăsat să treacă și aterizat în teren!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Invincibilă până la kriptonită.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Invincibilă până la kriptonită4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei