Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 207 (7819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tată agresiv, luat pe sus de polițiștii chemați să aplaneze scandalul

Sâmbătă, 4 Septembrie 2021 (12:36:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ajuns să doarmă într-un centru de noapte din municipiul Suceava după ce și-a agresat propria fiică. Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază în apartamentul unde bărbatul locuiește împreună cu fosta soție și cele două fiice, una de 19 și cealaltă de 25 de ani. În ziua menționată, între fata cea mare și tată a izbucnit un scandal, iar bărbatul s-a înfuriat și a prins-o de mâna dreaptă i-a răsucit-o cu putere, provocându-i leziuni. Tânăra a solicitat intervenția unui echipaj din cadrul SAJ Suceava, aceasta fiind preluată pentru acordarea de îngrijiri medicale. În paralel, s-a sunat și la 112, iar la locuința unde s-a petrecut agresiunea a ajuns și un echipaj al poliției. Fosta soție și fiica mai mică au confirmat incidentul și au menționat că astfel de evenimente se repetă de ceva vreme, cel mai probabil pe fondul unei tulburări psihice nediagnosticate. Mama și cele două fiice au completat formulare pentru Prevenirea și Combaterea Violenței Domestice, rezultând faptul că exista risc iminent în toate cele trei cazuri. Împotriva tatălui agresiv a fost emis Ordin de Protecție Provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Ordinul a fost pus în aplicare imediat, numai că pentru a-l evacua pe bărbat din locuință a fost nevoie de o intervenție în forță și asta pentru că persoana vizată se încuiase într-o cameră. În cele din urmă a acceptat să coopereze cu polițiștii, care l-au cazat peste noapte la centrul ”Sf. Vineri” din Suceava. Bărbatul este cercetat penal acum pentru comiterea infracțiunilor de ”violență în familie” și „amenințare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată agresiv, luat pe sus de polițiștii chemați să aplaneze scandalul.
 Vizualizări articol: 2191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tată agresiv, luat pe sus de polițiștii chemați să aplaneze scandalul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei