Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 207 (7819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Şi bafta face parte din joc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mi-a fost mare frică de meciul de alaltăieri al Naţionalei. Toate antecedentele de dată recentă m-au făcut să tratez cu maximă neîncredere revenirea pe teren a acestei echipe care în prima parte a acestor preliminarii ne-a distrus psihic pe noi, toţi cei care visăm de mai bine de două decenii să o vedem din nou prezentăla un turneu final de campionat mondial, ultima aventură de acest fel datând tocmai din 1998. Rezultatul este categoric dătător de speranţe, iar dacă jocul rezultatelor ne ajută şi el (fiindcă am fost deja ajutaţi de egalul înregistrat în meciul dintre Macedonia de Nord şi Armenia), atunci există posibilitatea de a prinde locul 2, deşi din această poziţie nu e deloc sigur că ne-am putea califica. Asta deoarece pentru această ediţie a World Cup din 2022, din Europa merg direct doar câştigătoarele de grupe, în timp ce locurile 2 joacă meciuri de baraj între ele, învingătoarele (deci doar jumătate din locurile 2) urmând să se califice. Paradoxul în grupa noastră e că marea favorită, Germania, încă scârţâie (dovadăvictoria chinuită de alaltăieri, cu doar 2-0, împotriva Liechtensteinului), pe locul 1 aflându-se în continuare Armenia. Nu cred însă că e posibil, dacă nu se produce vreun cataclism, cavreodată Armenia să ajungă peste Germania, indiferent de context. Aşadar, alaltăieri, România m-a surprins plăcut, nu atât prin jocul care a arătat cam aceleaşi găuri enorme din apărare, cât prin dăruirea jucătorilor, prin efortul depus fără menajamente. Factorul decisiv însă a fost, indiscutabil, baftaenormă. Au fost în primul rând ratările inexplicabile ale gazdelor, care puteau înscrie de vreo 5 ori. Au ratat năucitor. A venit apoi primul nostru gol, "assist"-ul fiind opera unui fundaş islandez care l-a servit perfect pe Man. În sfârşit, golul al doilea a fost dintr-un ofsaid kilometric, rămas nevăzut de arbitri, ba şi cu ajutorul sistemului VAR care se defectase! Spuneţi, vă rog: dacă asta nu e baftă, atunci care e?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi bafta face parte din joc.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Şi bafta face parte din joc5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei