Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 202 (7814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Primarul Ion Lungu a verificat zece obiective de investiții ale municipalității sucevene în curs de derulare

Luni, 30 August 2021 (15:36:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a verificat luni, 30 august, zece obiective de investiții ale municipalității, în curs de derulare, unde a făcut comandamente la fața locului și a tras anumite concluzii. Au fost verificate Autobaza Electrică, grădinița din curtea Școlii Nr. 6 din Burdujeni-Sat, Centrul multifuncțional Ițcani (sediul primăriei din Ițcani), grădinița din Ițcani de la Școala Gimnazială Nr. 7, podul de peste pârâul Cetății, Tronson 2 - Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, Centrul de documentare-informare - Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, grădinița din Centru, de pe strada Dobrogeanu Gherea, Sala de gimnastică a Colegiului Național „Spiru Haret” și Piața cu parcare subterană „George Enescu”.

Primarul Ion Lungu s-a declarat nemulțumit de derularea lucrărilor de la grădinița din Ițcani, din curtea Școlii Gimnaziale Nr. 7. „Constructorul nu mai lucrează, așteaptă actualizarea contractului din punct de vedere economic, conform legislației în vigoare, de actualizare a prețurilor la materiale. Licitația a fost organizată de Ministerul Educației, primăria este beneficiarul”, a declarat Ion Lungu. De asemenea, a completat edilul, „la Centrul multifuncțional Ițcani nu se lucrează la nivelul stabilit și sunt depășiri de termene contractuale. La Tronsonul 2, Ruta alternativă Suceava -Botoșani, lucrările sunt rămase în urmă, se lucrează la canalizare, nu se lucrează efectiv la conturarea rutei alternative. Am avut discuții cu reprezentanții firmelor care lucrează la aceste lucrări și am cerut să recupereze întârzierile”.

Primarul Ion Lungu a fost încântat de cum decurg lucrările la Piața cu parcare subterană „George Enescu”, Autobaza Electrică, Grădinița Nr. 6 din Burdujeni-Sat, Centrul de documentare-informare de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava. „Voi insista în continuate la firmele de construcții să-și respecte termenele contractuale. În paralel, vom actualiza prețul materialelor de construcții acolo unde se încadrează în prevederile legislației în vigoare”, a completat primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu a verificat zece obiective de investiții ale municipalității sucevene în curs de derulare.
 Vizualizări articol: 1312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Ion Lungu a verificat zece obiective de investiții ale municipalității sucevene în curs de derulare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei