Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 168 (7780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fluidizarea circulației

Ion Lungu a semnat contractul care stă la baza realizării unui sistem integrat de management al traficului în municipiul Suceava

Miercuri, 21 Iulie 2021 (11:45:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Problema aglomerației în traficul rutier, care a fost resimțită puternic chiar în cursul zilei de marți, când s-au produs numeroase blocaje și circulația a fost “paralizată” temporar, este considerată de primarul Sucevei, Ion Lungu, una dintre principalele direcții în care trebuie luate măsuri noi, indicate de specialiști.

“În această dimineață am semnat contractul documentației tehnico-economice aferentă proiectului <Sistem integrat de management și modelare urbană destinat fluidizării traficului și îmbunatățirii calității vieții>, cu firma câștigătoarea a licitației organizate de primărie, SC ADURO IMPEX SRL din București. Valoarea contractului este de 750.652 lei”, a anunțat miercuri edilul sucevean.

Activitățile din cadrul proiectului sunt:

1. Crearea unui sistem integrat de management al traficului în municipiul Suceava (linie verde, detectarea numărului de vehicule aflate în trafic, detectarea locurilor de parcare neocupate - libere, amenajare/reamenajare intersecții, amenajare treceri de pietoni cu semnal controlat pentru persoanele cu deficiențe sau cu nevoi speciale etc.)
2. Dezvoltarea rețelei de piste dedicate circulației bicicletelor pe traseul Sofia Vicoveanca - Zona centrală - Cetatea de Scaun - Parc Șipote - Malul râului Suceava - Cetatea Zamca - Calea Unirii - strada Cuza Vodă - Cartierul Tinereții(Laniște).
3. Plantarea de perdele vegetale-verzi, de-a lungul principalelor artere rutiere în vederea reducerii emisiilor de CO 2 și a poluării generate de traficul rutier.
Selectarea speciilor de arbori și arbuști care vor fi plantați se va face funcție de condițiile pedo-climatice specifice municipiului Suceava.
Suma necesară pentru realizarea documentației este asigurată din fonduri europene, lider de parteneriat fiind Agenția de Dezvoltare Nord – Est.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu a semnat contractul care stă la baza realizării unui sistem integrat de management al traficului în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu a semnat contractul care stă la baza realizării unui sistem integrat de management al traficului în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei