Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 168 (7780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Talida Sfarghiu a obținut cea mai bună clasare pentru România la Europenele din Estonia

Miercuri, 21 Iulie 2021 (17:37:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dintre cele zece atlete care au reprezentat România la Campionatul European de Juniori I (Under 20), de la Tallin, din Estonia, trei provin din județul Suceava, este vorba de câmpulungencele Talida Sfarghiu și Mădălina Sîrbu și dorneanca Claudia Ionela Costiuc.

Cea mai bun rezultat a fost obținut de Talida Sfârghiu, sportiva pregătită de Elena-Erzilia Țâmpău la CSM Suceava și CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc ocupând locul 4 în finala probei de 1.500 de metri, la doar 15 sutimi de secundă în spatele medaliatei cu bronz, iberica Mireya Arnedillo.

Colega sa de club, Mădălina Sîrbu, a ocupat locul 3 în Finala B a cursei de 5.000 de metri, unde a reușit un personal best, după ce a trecut linia de sosire în 16 minute, 57 de secunde și 90 sutimi.

La doar 16 ani, Claudia Ionela Costiuc, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a ocupat ultimul loc în seriile de calificare ale probei de 800 de metri.

„Talida Sfarghiu a avut cea mai bună evoluție din lotul României, clasându-se pe locul 4 în proba de 1.500 de metri, doar 15 sutimi de secundă despărțind-o de o medalie europeană. Mădălina Sîrbu a terminat competiția pe locul 12 , reușind să își facă record personal în proba de 5000 de metri. Sunt foarte mulțumită de evoluția fetelor, ținând cont că e prima lor participare la un campionat european și emoțiile au fost foarte mari”, a declarat antrenoarea Erzilia Țâmpău.

România a fost reprezentată la Campionatele Europene de la Tallinn de 17 atleți, trei dintre aceștia fiind prezenți în finale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Talida Sfarghiu a obținut cea mai bună clasare pentru România la Europenele din Estonia.
 Vizualizări articol: 1246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Talida Sfarghiu a obținut cea mai bună clasare pentru România la Europenele din Estonia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei