Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 106 (7718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două botezuri și o aniversare, întrerupte de polițiști la Vicov

Duminică, 9 Mai 2021 (13:54:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei petreceri care se derulau sâmbătă după-amiază la Vicovu de Jos și Vicovu de Sus au fost întrerupte de polițiști. La Vicovu de Jos, în incinta unei pensiuni, se aflau circa 30 de persoane care participau la o aniversare. Administratorul pensiunii și organizatorului evenimentului au fost amendați cu câte 500 de lei, iar polițiștii au așteptat până ce toți invitații au plecat spre casele lor. Tot sâmbătă, la un restaurant din Vicovu de Sus s-a realizat o ”descindere”. Administratorul pensiunii a declarat că la parterul clădirii sunt organizate două botezuri, iar în interior au fost indentificate 35 de persoane. Administratorul restaurantului și cei doi organizatori au primit amenzi în sumă totală de 6.000 de lei, iar invitații au fost evacuați și trimiși acasă.

Alte două petreceri private au fost întrerupte de polițiști în seara zilei de vineri, 7 mai. În primul caz, polițiștii din Mălini s-au sesizat că la o locuință din satul Pâraie are loc un eveniment privat. Era trecut de ora 22.00, iar petrecerea la care participau 9 persoane era pe final. Apariția polițiștilor a stopat evenimentul, iar organizatoarea a fost amendată cu 1.000 de lei, pentru celelalte persoane fiind date doar avertismente. A doua petrecere se derula la Căminul Cultural Stamate, unde erau adunate mai multe persoane care ascultau muzică. Cu jumătate de oră înainte de miezul nopții, polițiștii au găsit în interior 12 adolescenți care participau la serbarea unei zile onomastice.

Pentru că tinerii au încălcat legislația, respectiv au organizat o petrecere tip aniversare precum si interdicția de a nu părăsi locuința în intervalul orar 22,00-05,00 fără a avea motive întemeiate polițiștii i-au sancționat. Au fost tăiate 12 amenzi, în valoarea totală de 4.500 de lei.

Reprezentanții IPJ Suceava spun că în cursul săptămânii care tocmai s-a încheiat s-au derulat mai multe acţiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2. Mai exact, au fost verificate 483 de societăți comerciale şi 102 mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 392 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 166.600 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două botezuri și o aniversare, întrerupte de polițiști la Vicov.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două botezuri și o aniversare, întrerupte de polițiști la Vicov0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei