Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 106 (7718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autocamion în valoare de 20.000 de euro, indisponibilizat de polițiști

Duminică, 9 Mai 2021 (13:30:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Crucea a primit amendă, a fost lăsat fără lemnul pe care îl transporta fără a avea documente legale, dar și fără autocamionul pe care îl conducea. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, când polițiștii și silvicultorii au derulat o acțiune mai amplă pentru depistarea celor care transportă material lemnos fără a respecta legislația. În cadrul acțiunii ,,Scutul pădurii” a fost oprită pentru control o autoutilitară marca Man încărcată cu lemn rotund rășinoase molid, pe DC Poiana Bobului, din satul Crucea. Oamenii din echipa de control aveau informații că marfa este transportată fără documentele aferente. Bănuielile s-au adeverit, iar după verificările efectuate în aplicația SUMAL Control s-a constatat faptul că pentru cantitatea de material lemnos transportată nu există documente legale de transport, nefiind generat cod unic. Șoferul, Petru Mironescu, de 48 de ani, a declarat senin că nu are documentele personale și ale autoutilitarei conduse, iar materialul lemnos provine din depozitul societății pe care o administrează. La verificările amănunțite, care s-au efectuat ulterior la sediul Ocolului Silvic Crucea, s-a constatat că în mașinaă se afla cantitatea de 14,18 mc lemn rotund rășinoase molid, în valoare estimativă de 2.900 de lei. Marfa a fost confiscată, iar autoutilitara marca Man, în valoare de circa 20.000 de euro a fost indisponibilizată. Șoferul s-a ales și cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documentele specifice de transport”. Mai mult, bărbatul din Crucea a fost amendat și i s-a reținut și certificatul de înmatriculare al autoutilitarei pentru ITP expirată. Acțiuni similare cu cea de sâmbătă vor avea loc și în perioada următoare. La acestea vor participa, ca și până acum, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, dar și polițiști rutieri. Alături de aceștia vor fi prezenți în teren jandarmi, dar și specialiștii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și ai Direcției Silvice Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autocamion în valoare de 20.000 de euro, indisponibilizat de polițiști.
 Vizualizări articol: 1738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autocamion în valoare de 20.000 de euro, indisponibilizat de polițiști5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei