Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 102 (7714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Proiect imobiliar de lux

Încep lucrările la Mandachi Twins, singurul ansamblu rezidențial premium din Suceava cu apartamente panoramice

Miercuri, 5 Mai 2021 (11:41:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Complexul rezidențial MANDACHI TWINS se anunță a fi unul dintre cele mai moderne și mai impresionante proiecte imobiliare din Suceava în domeniul apartamentelor de lux.

MANDACHI TWINS este compus din 2 blocuri ”gemene”, de 4 etaje + etaj retras de tip penthouse, mansardat, cu un număr total de 100 de apartamente și penthouse-uri cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp, la prețuri foarte atractive pentru Suceava. Lucrările vor începe luna viitoare.

 

Poziționare strategică și acces facil către cele mai importante repere

Amplasat ideal, în cea mai exclusivistă zonă rezidențială din Suceava, denumită generic zona ”Metro”, între Hotel Imperium și Primagra, proiectul rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS oferă prin amplasament, combinația perfectă între relaxare, lux, confort și siguranță.

MANDACHI TWINS este poziționat strategic și confortabil pentru viitorii locatari, permițând accesul facil către cele mai importante repere zonale, atât cu mașina, cât și pietonal.

Repere:

1 minut de mers pe jos până la Stația de autobuz (aproximativ 100 m)

2 minute de mers pe jos până la Școala Generală nr. 9 Ion Creangă (aprox 200 m)

3 minute de mers pe jos până în Cartier Obcini (aproximativ 300 m)

4 minute de mers pe jos până la Metro (aprox 400 m)

5 minute de mers pe jos până la SPITAL sau POLIȚIE (aprox 500-600 m)

Cu un acces lejer către ieșirea spre București sau către ieșirea spre vestul țării prin centura ocolitoare a Sucevei, MANDACHI TWINS este considerat cel mai bine poziționat ansamblu rezidențial de apartamente din Suceava.

 

 

“Everestul” blocurilor din Suceava, cu apartamente panoramice

MANDACHI TWINS este complexul rezidențial situat la cel mai înalt punct din municipiul Suceava, putând fi considerat “Everestul” blocurilor din oraș, fiind singurul dintre blocurile din localitate situat la o altitudine similară.

Panorama pe care o are orice apartament din complexul MANDACHI TWINS este una greu de egalat, din apartamentele de lux din complexul nostru putând fi admirată o priveliște de senzație a întregului oraș și a împrejurimilor. Turlele bisericilor și mănăstirilor cu specific bucovinean din oraș, Cetatea de Scaun, zona centrală a orașului, toate pot fi admirate din apartamentele complexului MANDACHI TWINS, acesta fiind unul dintre puținele proiecte rezidențiale de apartamente din Suceava care beneficiază de o astel de vedere, fiind pe drept cuvânt, un bloc cu ”panoramic-view”.

 

Pachet de servicii integrate și parcare privată, supravegheată video 24/24

Conceptul ansamblului rezidențial este unul impresionant, ultra-modern, avangardist, cu influențe arhitecturale minimaliste, inspirate din peisajul urban al marilor metropole ale lumii, precum Dubai, fiind gândit în spiritul anului 2021. Acesta are scopul de a oferi locatarilor experiențe multiple în materie de confort și lux, în cadrul unei comunități active, cu spirit tânăr.

Proiectul MANDACHI TWINS este unul integrat, în care viitorii locatari vor avea un pachet de servicii cu specific ”pay for all-inclusive”, la scară.

Acesta este unicul complex rezidențial cu apartamente din Suceava care oferă posibilitatea viitorilor locatari să aibă acces facil, chiar la parterul blocului la un pachet de opțiuni care să le faciliteze un trai confortabil din toate punctele de vedere - Centru bio-spa, Market, Restaurant, Farmacie, Beauty-Center.

De asemenea, tuturor locatarilor li se oferă cel puțin un loc de parcare, atât în parcarea supraterană, cât și în cea subterană. Ambele sunt supravegheate video, ca de altfel întreg complexul rezidențial MANDACHI TWINS, unde se pune accent pe siguranța locatarilor și pe liniștea acestora.

 

Zonă verde, loc de joacă pentru copii, fitness și amfiteatru în aer liber

Din respect pentru viitorii locatari, pentru sănătatea lor și a copiilor lor, în cadrul complexului va fi dezvoltată o zonă verde “healthy-green”, cu gazon, flori și plante ornamentale, în care se vor putea desfășura activități recreative esențiale pentru tonusul locatarilor.

Locul de joacă pentru copii ingenios conceput, zona de fitness open-space, amfiteatrul în aer liber pentru activități recreativo-educative precum piese de teatru pentru copii, mini-concerte și mini-cinema outdoor, sunt cu siguranță atracții importante ale proiectului MANDACHI TWINS și îl plasează ca fiind lider în topul blocurilor de apartamente din Suceava.

 

Interioare compartimentate inteligent, cu lumină naturală și băi ventilate natural

Interiorul este proiectat și compartimentat inteligent, pentru un maximum de eficiență, cu plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile, ce permit o amenajare interioară funcțională și estetică, cu suprafețe vitrate mari, ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

Fiecare locuință dispune de suprafețe generoase cu un design curat, compartimentarea genial concepută de arhitecți dându-ți mereu senzația că totul este aerisit.

MANDACHI TWINS este singurul complex rezidențial din Suceava în care toate apartamentele au băi ventilate natural – rezultat al inovației și geniului echipei de arhitecți și designeri care au lucrat la proiectare.

 

Materialele premium, folosite în toate etapele de realizare a investiției

Toate apartamentele din cadrul MANDACHI TWINS vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care întreaga construcție se va face doar cu materiale premium, începând de la cărămida, continuând cu vata bazaltică, terminând cu finisajele exclusiviste care includ decorațiuni din lemn, piatră, tapet sau sticlă.

Pentru a asigura o calitate excepțională, în materie de ceramice, parchet, obiecte sanitare sau uși, au fost aleși cu grijă furnizori consacrati de pe piața din Italia, Spania și Austria.

 

Tipuri de apartamente și predare la cheie, la MANDACHI TWINS

La MANDACHI TWINS apartamentele au dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp, toate cu acces la balcon sau logie și cu cel puțin o baie ventilată natural, cu geam. Variantele disponibile sunt multiple:

Apartament 2 camere – 50 mp

Apartament 2 camere – 60 mp

Apartament 2 camere – 70 mp

Apartament 3 camere – 78 mp

Apartament 3 camere – 87 mp

Penthouse 3 camere - 115 mp

Penthouse 3 camere - 118 mp

Penthouse 3 camere - 120 mp

Penthouse 4 camere - 120 mp

Predarea unui apartament la cheie înseamnă predarea unui imobil finalizat.

Cu excepția corpurilor de iluminat, a mobilierului și a locului de parcare, totul este inclus în preț: ușă de intrare, uși interioare, placare cu ceramice sau parchet, după caz, utilare băi (vas wc, cadă sau duș, lavoare, baterii, oglinzi), centrală termică pe gaz, prize și întrerupătoare. Finisajele sunt de asemeni incluse în preț (tencuială, glet, rigips, var). Sistemul de încălzire propus este prin pardoseală sau prin calorifere, la alegere.

Apartamentul va fi cablat integral în regim de home-smart, pentru camere video, interfon, smart-control al temperaturii, internet wireless.

 

Prețuri și modalități de plată, inclusiv cu rate direct la dezvoltator

Prețul apartamentelor la MANDACHI TWINS este foarte avantajos. Chiar dacă arată extraordinar de bine, prețurile apartamentelor la MANDACHI TWINS sunt mai mult decât decente, fiind la nivelul pieței din Suceava.

Pentru orice avans achitat în 2021 se poate obține un discount de până la 5%, în funcție de modalitatea de plată aleasă, de cuantumul avansului achitat și de tipologia apartamentului.

Pentru achiziția unui apartament, se propune următoarea schemă de plată:

- Avans 35% - la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare;

- Tranșă intermediară 35% - când blocul este la roșu;

- Tranșă finală 30% - înainte de predare.

Pentru achiziționarea oricărui tip de apartament de la MANDACHI TWINS, se oferă posibilitatea efectuării plății în rate, foarte avantajoase, direct la dezvoltator. Sistemul de rate este flexibil și adaptat la posibilitățile cumpărătorilor de apartamente din Suceava, modalitățile și termenele de plată fiind rezonabile și venind în sprijinul cumpărătorilor, putându-se prelungi pentru o durată de maxim 4 ani.

Rezervări și detalii pe www.mandachitwins.ro, pe whatsapp sau telefonic la 0756 035 396.

 

 

Investiție cu capital 100% românesc a MANDACHI IMOBILIARE

Proiectul imobiliar MANDACHI TWINS este dezvoltat de compania MANDACHI IMOBILIARE, investitor, dezvoltator și operator imobiliar din România, cu sediul în Suceava, care aparține holdingului MANDACHI BROTHERS, cu capital 100% românesc.

MANDACHI IMOBILIARE are un portofoliu complex și variat, reușind să-și câștige o reputație extrem de solidă pe piața autohtonă în calitate de constructor de hoteluri de lux, saloane de evenimente ultra-exclusiviste, case și apartamente premium sau spații comerciale.

Valorile MANDACHI IMOBILIARE sunt puternic ancorate în jurul a 3 principii: calitate, responsabilitate și respect față de propriul brand și față de propriii clienți.

MANDACHI TWINS urmează să fie edificat sub egida acelorași valori. Astfel, urmând aceleași principii, proiectul MANDACHI TWINS are la bază intenția construirii unui complex rezidențial de apartamente unic în Suceava, fără compromisuri, la cele mai înalte standarde, cu simț de răspundere, urmărind întâi de toate confortul, liniștea și siguranța viitorilor locatari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încep lucrările la Mandachi Twins, singurul ansamblu rezidențial premium din Suceava cu apartamente panoramice.
 Vizualizări articol: 8386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Încep lucrările la Mandachi Twins, singurul ansamblu rezidențial premium din Suceava cu apartamente panoramice3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei