Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 102 (7714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


N-avem monopol pe prostie!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De foarte multe ori sunt tentat, în cele mai diverse ocazii, şi cu trimitere la toate sporturile de pe lume, să afirm că proşti/prostie ca la noi nu mai poţi întâlni nicăieri în lume. Vorbesc acum despre prostia competiţională, despre cea manifestată în timpul practicării meseriei sale de sportivul profesionist, şi nu de cea legată de chiulul de la şcoală. De lipsa de educaţie în general. Aici am avut în ultima vreme surprize plăcute, văzând fotbalişti care se exprimăchiar caoamenii: coerent, logic, argumentat, iar unii şi cu un vocabular elevat. Am văzut în această săptămână schimbări de lider în campionatul nostru, practic de la un meci la celălalt, încât ai putea crede că e campionat de fotbal, nu de bambilici. Că, adică, echipele fac pe dracu-n patru ca să se impună, că e disputat nevoie-mare titlul, chestii d-astea. Realitatea e cănişte împiedicaţi se împiedică uneori mai tare decât împiedicaţii ăilalţi de alţi împiedicaţi, iar de aici rezultă oscilațiile din clasament. Dacă una dintreechipe s-ar învrednici să joace binişor vreo 3-4 etape la rând, şi-ar adjudeca titlul fără emoţii. Aşa însă, vedem că 3 echipe sunt înşirate pe o distanţă de 4 puncte, şi în loc să sesizăm că joacă prost spre mizerabil, ne autosugestionam că avem campionat disputat! ...Cam cum e cel din Spania, unde dacă ţin eu bine minte, prin decembrie Atletico avea vreo 11 puncte avans, şi se discutanumai despre cine se bate pentru locul 2! Între timp avansul s-a făcut praf şi pulbere, chiar dacă Atletico e şi acum pe locul 1. Pe care ar fi trebuit să-l piardă de multişor, dacă Real de Madrid s-ar fi învrednicit să bată doi de Nimeni! Pe Getafe, adică un fel de echipa a doua a Real-ului, şi pe Cadiz, o echipă mai degrabă neomologată! Proastade Real a făcut două egaluri (cu astea!?!) şi ecu 2 puncte în urma luiAtletico, în loc să fi fost cu două peste Atletico! În această situaţie, Barcelona (locul 3, tot cu 71 de puncte, ca Real) care a avut alaltăieri, acasă, o restanţă tot cu o echipă hazlie, Granada, nu putea rata victoria şi locul1. Ei, nu putea! A condus la pauză cu 1-0, după ce mai ratase vreo 5 ocazii, apoi Granada a înscris un gol la prima trecere peste centrul terenului, iar mai spre sfârşit i-a mai dat una. Scor final 1-2, şi Barcelona, în loc de locul 1 e tot pe 3! Ziceam că toţi proştii sunt la noi în bătătură? Aiurea! Sunt dispersaţi în mod egal pe toată planeta!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului N-avem monopol pe prostie!.
 Vizualizări articol: 1864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
N-avem monopol pe prostie!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei